CNC NBU tryska

Vzduchová tryska pro NBU hlavu válce (New Bore Up - set vzduchotechniky se zvětšeným objemem vzduchu). Tryska je vyrobena přesným CNC soustružením z automatového duralu EN AW 2007 a má dvojnásobně zvětšený o kroužek oproti původní trysce. I s...
Vzduchová tryska pro NBU hlavu válce (New Bore Up - set vzduchotechniky se zvětšeným objemem vzduchu). Tryska je vyrobena přesným CNC soustružením z automatového duralu EN AW 2007 a má dvojnásobně zvětšený o kroužek oproti původní trysce. I s takto zvětšeným o kroužkem se tryska bezvadně pohybuje po hlavě válce . Těsnící o kroužek je již z výroby nasazen v trysce . Trysky se vyrábí ve standardních délkách od 19,6mm do 22,5mm a od 24,5mm do 26mm . Před použitím je nutné o kroužek namazat .
Zobrazit

90,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 50 ks

: RetroArms

Pro tento produkt nejsou dostupné věrnostní body.


Vzduchová tryska pro NBU hlavu válce (New Bore Up - set vzduchotechniky se zvětšeným objemem vzduchu). Tryska je vyrobena přesným CNC soustružením z automatového duralu EN AW 2007 a má dvojnásobně zvětšený o kroužek oproti původní trysce. I s takto zvětšeným o kroužkem se tryska bezvadně pohybuje po hlavě válce. Těsnící o kroužek je již z výroby nasazen v trysce.

Trysky se vyrábí ve standardních délkách od 19,6mm do 22,5mm a od 24,5mm do 26mm.

Před použitím je nutné o kroužek namazat.