Vesta lehká DACC MOLLE nosič plátů - Coyote

DACC Carrier Vest je navržena tak, aby poskytovala lehký víceúčelový nízkoprofilový nosič balistických plátů s velkou plochou pro přenášení vybavení díky full MOLLE systému. Vyznačuje se rychloupínacím systémem pro snadné vyjmutí v případě...
DACC Carrier Vest je navržena tak, aby poskytovala lehký víceúčelový nízkoprofilový nosič balistických plátů s velkou plochou pro přenášení vybavení díky full MOLLE systému. Vyznačuje se rychloupínacím systémem pro snadné vyjmutí v případě zranění nebo pádu do hluboké vody. Vesta je vyrobena z robustní tkaniny 1000D Nylon, která zajišťuje dlouhou životnost i v těch nejnáročnějších podmínkách. V horní části zad jsou umístěny panely se suchým zipem a záchranná rukojeť pro rychlou a snadnou evakuaci z nebezpečné zóny. Tato vesta může být vybavena "Small Arms Protection Inserts" (SAPI pláty) nebo podobnými tvrdými balistickými pláty. Může být také vybaven bočními pláty. V případě potřeby lepšího proudění vzduchu lze DACC konfigurovat v odlehčené verzi odstraněním obou stran a zajištěním vesty pomocí fastexových přezek. Je v univerzální velikosti a lze jej uživateli upevnit pomocí popruhů se suchým zipem na ramenou a nastavovacích otvorů skrytých v dolní části zad.
Zobrazit

2 590,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

2 ks

INVDG07-COY

: Invader Gear

Koupí tohoto produktu získáte 25 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Varianty produktů

DACC Carrier Vest je navržena tak, aby poskytovala lehký víceúčelový nízkoprofilový nosič balistických plátů s velkou plochou pro přenášení vybavení díky full MOLLE systému.

Vyznačuje se rychloupínacím systémem pro snadné vyjmutí v případě zranění nebo pádu do hluboké vody. Vesta je vyrobena z robustní tkaniny 1000D Nylon, která zajišťuje dlouhou životnost i v těch nejnáročnějších podmínkách.

V horní části zad jsou umístěny panely se suchým zipem a záchranná rukojeť pro rychlou a snadnou evakuaci z nebezpečné zóny.

Tato vesta může být vybavena "Small Arms Protection Inserts" (SAPI pláty) nebo podobnými tvrdými balistickými pláty. Může být také vybaven bočními pláty.

V případě potřeby lepšího proudění vzduchu lze DACC konfigurovat v odlehčené verzi odstraněním obou stran a zajištěním vesty pomocí fastexových přezek.

Je v univerzální velikosti a lze jej uživateli upevnit pomocí popruhů se suchým zipem na ramenou a nastavovacích otvorů skrytých v dolní části zad.

BarvaCoyote