29.3. a 1.4. máme zavřeno

Brýle XL-1 ADVANCED Smoke Grey + Clear + Light Rust/Matte Black

Robustní brýle Wiley X XL-1 Advanced jsou oblíbeny u ozbrojených složek a u extrémních sportovců pro jejich nadprůměrný stupeň ochrany. Odolnost brýlí je balisticky testována a certifikována Americkým národním standardizačním institutem (ANSI)....
Robustní brýle Wiley X XL-1 Advanced jsou oblíbeny u ozbrojených složek a u extrémních sportovců pro jejich nadprůměrný stupeň ochrany. Odolnost brýlí je balisticky testována a certifikována Americkým národním standardizačním institutem (ANSI). Navíc je k brýlím možné připnout gasket ze speciální pěny. Ten zabraňuje průniku jakéhokoli znečištění, proudícího vzduchu či odraženého slunečního záření pod brýle a oči jsou tak dokonale chráněny. Čočky lze snadno a rychle vyjmout a vyměnit za jiné (součástí balení jsou celkem dvoje čočky). Čirá čočka se hodí do méně slunečních dnů s horšími světelnými podmínkami či do interiéru jako součást pracovních ochranných brýlí. Má vysokou světelnou propustnost -  89% - a také poskytuje ochranu před UV zářením a odlesky bez jakéhokoli zkreslení barev. Kouřově šedé zbarvení se světelnou propustností 14-20 % je vhodné do jasného slunečného počasí, maximálně snižuje oslňující světelné odlesky a nezkresluje barvy. Světle oranžová čočka o světelné propustnosti 53 % dokáže odfiltrovat většinu modrých světelných vln, které jsou hlavním důvodem oslnění či difuze. Zvyšuje kontrast ve středních a špatných světelných podmínkách. Do brýlí je také možné vsadit čočky dioptrické. Balení obsahuje: obal na brýle, pásek místo nožiček, čistící hadřík, čočky: šedivé, čiré, oranžové Rozměry Šířka brýlové čočky:62 mm Výška brýlové čočky:39 mm Délka stranice:122 mm Šířka nosníku:17 mm   100% ORIGINÁL Samolepka 100% ORIGINÁL se nachází na každém balení brýlí Wiley X , které jsou distribuovány výhradním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku. Jedná se o ochranný prvek, který slouží k ochraně spotřebitele. Tato samolepka s unikátním registračním kódem vám zaručí, že kupujete originál nikoli plagiát a že zboží nenaplňuje definici šedého dovozu. Brýle Wiley X pouze od autorizovaných prodejců!
Zobrazit

3 390,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

1 ks

WX080

: WILEY X

Koupí tohoto produktu získáte 33 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Varianty produktů

Robustní brýle Wiley X XL-1 Advanced jsou oblíbeny u ozbrojených složek a u extrémních sportovců pro jejich nadprůměrný stupeň ochrany.

Odolnost brýlí je balisticky testována a certifikována Americkým národním standardizačním institutem (ANSI). Navíc je k brýlím možné připnout gasket ze speciální pěny. Ten zabraňuje průniku jakéhokoli znečištění, proudícího vzduchu či odraženého slunečního záření pod brýle a oči jsou tak dokonale chráněny.

Čočky lze snadno a rychle vyjmout a vyměnit za jiné (součástí balení jsou celkem dvoje čočky).

Čirá čočka se hodí do méně slunečních dnů s horšími světelnými podmínkami či do interiéru jako součást pracovních ochranných brýlí. Má vysokou světelnou propustnost -  89% - a také poskytuje ochranu před UV zářením a odlesky bez jakéhokoli zkreslení barev.

Kouřově šedé zbarvení se světelnou propustností 14-20 % je vhodné do jasného slunečného počasí, maximálně snižuje oslňující světelné odlesky a nezkresluje barvy.

Světle oranžová čočka o světelné propustnosti 53 % dokáže odfiltrovat většinu modrých světelných vln, které jsou hlavním důvodem oslnění či difuze. Zvyšuje kontrast ve středních a špatných světelných podmínkách.

Do brýlí je také možné vsadit čočky dioptrické.

Balení obsahuje: obal na brýle, pásek místo nožiček, čistící hadřík, čočky: šedivé, čiré, oranžové

Rozměry

Šířka brýlové čočky:62 mm

Výška brýlové čočky:39 mm

Délka stranice:122 mm

Šířka nosníku:17 mm

 

100% ORIGINÁL

Samolepka 100% ORIGINÁL se nachází na každém balení brýlí Wiley X , které jsou distribuovány výhradním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku. Jedná se o ochranný prvek, který slouží k ochraně spotřebitele. Tato samolepka s unikátním registračním kódem vám zaručí, že kupujete originál nikoli plagiát a že zboží nenaplňuje definici šedého dovozu. Brýle Wiley X pouze od autorizovaných prodejců!

BarvaKombinace