Prodejna 1. a 8.5. uzavřena.

Brýle OMEGA Black ops smoke grey lens/Matte black frame

Brýle Wiley X Omega jsou stylové sportovně laděné sluneční brýle oblíbené u outdoorových nadšenců. Zároveň ale díky svým decentním matně černým rámečkům a elegantním kouřově šedým sklům jsou vhodným módním doplňkem, například ke košili či obleku....
Brýle Wiley X Omega jsou stylové sportovně laděné sluneční brýle oblíbené u outdoorových nadšenců. Zároveň ale díky svým decentním matně černým rámečkům a elegantním kouřově šedým sklům jsou vhodným módním doplňkem, například ke košili či obleku. Polykarbonátová čočka vykazuje extrémní odolnost a odfiltruje 100 % UV záření. Kouřově šedé zbarvení se světelnou propustností 14-20 % maximálně snižuje oslňující světelné odlesky a nezkresluje barvy. Vynikající za jasných až oslňujících světelných podmínek. Symbol „Black ops“ dává nositeli jistotu, že rámeček i čočky zcela minimalizují odrážení a brýle vás svými záblesky nikdy neprozradí. Rozměry Šířka brýlové čočky 66 mm Výška brýlové čočky 41 mm Délka stranice 125 mm Šířka nosníku 17 mm   100% ORIGINÁL Samolepka 100% ORIGINÁL se nachází na každém balení brýlí Wiley X , které jsou distribuovány výhradním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku. Jedná se o ochranný prvek, který slouží k ochraně spotřebitele. Tato samolepka s unikátním registračním kódem vám zaručí, že kupujete originál nikoli plagiát a že zboží nenaplňuje definici šedého dovozu. Brýle Wiley X pouze od autorizovaných prodejců!
Zobrazit

2 690,00 Kč s DPH



Dostupnost: Není skladem

WX026

: WILEY X

Koupí tohoto produktu získáte 26 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Brýle Wiley X Omega jsou stylové sportovně laděné sluneční brýle oblíbené u outdoorových nadšenců. Zároveň ale díky svým decentním matně černým rámečkům a elegantním kouřově šedým sklům jsou vhodným módním doplňkem, například ke košili či obleku.

Polykarbonátová čočka vykazuje extrémní odolnost a odfiltruje 100 % UV záření. Kouřově šedé zbarvení se světelnou propustností 14-20 % maximálně snižuje oslňující světelné odlesky a nezkresluje barvy. Vynikající za jasných až oslňujících světelných podmínek.

Symbol „Black ops“ dává nositeli jistotu, že rámeček i čočky zcela minimalizují odrážení a brýle vás svými záblesky nikdy neprozradí.

Rozměry

Šířka brýlové čočky

66 mm

Výška brýlové čočky

41 mm

Délka stranice

125 mm

Šířka nosníku

17 mm

 

100% ORIGINÁL

Samolepka 100% ORIGINÁL se nachází na každém balení brýlí Wiley X , které jsou distribuovány výhradním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku. Jedná se o ochranný prvek, který slouží k ochraně spotřebitele. Tato samolepka s unikátním registračním kódem vám zaručí, že kupujete originál nikoli plagiát a že zboží nenaplňuje definici šedého dovozu. Brýle Wiley X pouze od autorizovaných prodejců!

BarvaŠedá