29.3. a 1.4. máme zavřeno

Ochranné brýle Venture Gear Dropzone EVGSB88KIT se 4 zorníky, nemlživé

Stylový, extrémně lehký střelecký set se 4 vyměnitelnými zorníky. Pogumovaný nosník nabízí komfort nošení bez sklouzávání a zpříjemňuje celodenní používání. Balení obsahuje: Odnímatelné nožičky, pouzdro, čistící hadřík z mikrovlákna, 4...
Stylový, extrémně lehký střelecký set se 4 vyměnitelnými zorníky. Pogumovaný nosník nabízí komfort nošení bez sklouzávání a zpříjemňuje celodenní používání. Balení obsahuje: Odnímatelné nožičky, pouzdro, čistící hadřík z mikrovlákna, 4 vyměnitelné nemlživé zorníky H2X - čirý, kouřové růžový, tmavý a světle zelený. Brýle splňují balistické normy ANSI Z87.1 a MIL-PRF 32432 a také Evropskou normu EN 166. Hmotnost: 29,5g Ideální na paintball, airsoft či na sportovní střelbu. Čištění a údržba ochranných brýlí PYRAMEX s H2X Anti-Fog (nemlživou) povrchovou úpravou: Zorník brýlí s H2X Anti-Fog (nemlživou) povrchovou úpravou nesmí být čištěn mýdlovou vodou ani jiným čistícím roztokem, včetně Pyramex čistícím roztokem. Zorník lze čistit pouze vodou nebo proudem vzduchu pro odstranění smítek. Ačkoliv je zorník omyvatelný, NESMÍ se otírat, když je mokrý . Když povrch nasákne vlhkost, je kvůli povrchově aktivní látce velmi měkký. V případě, že je zorník mokrý, NEutírejte jej . Zorník nechte uschnout a potom vyleštěte měkkou čistou utěrkou z bavlny nebo mikro-vlákna (ne cupanina). H2X Anti-Fog (nemlživá) povrchová úprava zůstává zachována i přes mnohá proplachování vodou, povrchová úprava se tím neodstraní.
Zobrazit

1 350,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

3 ks

PYRAM10

: PYRAMEX

Koupí tohoto produktu získáte 13 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Stylový, extrémně lehký střelecký set se 4 vyměnitelnými zorníky.

Pogumovaný nosník nabízí komfort nošení bez sklouzávání a zpříjemňuje celodenní používání.

Balení obsahuje: Odnímatelné nožičky, pouzdro, čistící hadřík z mikrovlákna, 4 vyměnitelné nemlživé zorníky H2X - čirý, kouřové růžový, tmavý a světle zelený.

Brýle splňují balistické normy ANSI Z87.1 a MIL-PRF 32432 a také Evropskou normu EN 166.

Hmotnost: 29,5g

Ideální na paintball, airsoft či na sportovní střelbu.

Čištění a údržba ochranných brýlí PYRAMEX s H2X Anti-Fog (nemlživou) povrchovou úpravou:

  • Zorník brýlí s H2X Anti-Fog (nemlživou) povrchovou úpravou nesmí být čištěn mýdlovou vodou ani jiným čistícím roztokem, včetně Pyramex čistícím roztokem.
  • Zorník lze čistit pouze vodou nebo proudem vzduchu pro odstranění smítek.
  • Ačkoliv je zorník omyvatelný, NESMÍ se otírat, když je mokrý. Když povrch nasákne vlhkost, je kvůli povrchově aktivní látce velmi měkký.
  • V případě, že je zorník mokrý, NEutírejte jej. Zorník nechte uschnout a potom vyleštěte měkkou čistou utěrkou z bavlny nebo mikro-vlákna (ne cupanina).
  • H2X Anti-Fog (nemlživá) povrchová úprava zůstává zachována i přes mnohá proplachování vodou, povrchová úprava se tím neodstraní.
BarvaKombinace