Prodejna 1. a 8.5. uzavřena.

Ochranné brýle V2G Plus EGB6410SDT, nemlživé - čiré

V2G Plus jsou nové, multifunkční ochranné brýle poskytující maximální ochranu proti prudkému světlu, prachu, částicím ve vzduchu a větru. 

Zorník s “Anti – Fog“ a “Anti – Scratch“ povrchovou úpravou chránící před zamlžováním a poškrábáním. Kombinace “Anti – Fog“ a “Anti – Scratch“ povrchové úpravy zorníku je samotěsnící, (malé poškrábání se během pár minut automaticky zacelí).

780,00 Kč s DPH



Dostupnost: Není skladem

PYRAM11

: PYRAMEX

Koupí tohoto produktu získáte 7 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Brýle mají dvojitý zorník, vnější - opticky přesný, polykarbonátový zorník a vnitřní, acetátový. Jejich kombinace vytváří thermo systém, mezi zorníky se zachytává velké teplo nebo extrémní chlad a izoluje se tak od obličeje. Thermo systém poskytuje výbornou ochranu před zamlžováním způsobeným rozdílnou teplotou mezi vnitřním a venkovním prostředím nebo mezi místním a okolním prostředím.

Speciální nepřímý systém větrání umožňuje proudění vzduchu a uvolňování tepla. Tyto ochranné brýle jsou ideální pro náročná pracovní prostředí. V2G XP jsou k dispozici s čirým zorníkem, černou obrubou a širokou, flexibilní elastickou páskou, se systémem rychlého rozepínání. K dispozici je také doplňková vložka „RX Insert“.
Brýle odfiltrovávají 99% škodlivého UVA/B/C záření.

Brýle splňují balistické normy ANSI Z87.1 a MIL-PRF 32432 a také Evropskou normu EN 166.

NENÍ kompatibilní s dioptrickou vložkou V2G, pouze s vložkou RX6400 pro V2G Plus!

Hmotnost: 80g

Ideální na paintball, airsoft či na sportovní střelbu.

Čištění a údržba ochranných brýlí PYRAMEX s H2X Anti-Fog (nemlživou) povrchovou úpravou:

  • Zorník brýlí s H2X Anti-Fog (nemlživou) povrchovou úpravou nesmí být čištěn mýdlovou vodou ani jiným čistícím roztokem, včetně Pyramex čistícím roztokem.
  • Zorník lze čistit pouze vodou nebo proudem vzduchu pro odstranění smítek.
  • Ačkoliv je zorník omyvatelný, NESMÍ se otírat, když je mokrý. Když povrch nasákne vlhkost, je kvůli povrchově aktivní látce velmi měkký.
  • V případě, že je zorník mokrý, NEutírejte jej. Zorník nechte uschnout a potom vyleštěte měkkou čistou utěrkou z bavlny nebo mikro-vlákna (ne cupanina).
  • H2X Anti-Fog (nemlživá) povrchová úprava zůstává zachována i přes mnohá proplachování vodou, povrchová úprava se tím neodstraní.
BarvaTransparentní