Prodejna 1. a 8.5. uzavřena.

Monokulární pozorovací dalekohled FORESTER 20-60x60 + tripod

Představujeme monokulární dalekohled Forester 20-60x60 se stativem - váš dokonalý společník v přírodě! Všestranné použití: Monokulární zaměřovací dalekohled Forester je vhodný pro pozorování skutečné ocelové střelnice a airsoftové hry, takže je ideální volbou pro profesionální střelce i rekreační nadšence.

3 190,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 5 ks

SCSS-01

: Vector Optics

Koupí tohoto produktu získáte 31 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Využijte sílu křišťálově čisté optiky a vynikajícího zvětšení s monokulárním pozorovacím dalekohledem FORESTER. Ať už jste zkušený milovník přírody, pozorovatel ptáků nebo outdoorový dobrodruh, tento špičkový dalekohled je vaší vstupenkou k jedinečným vizuálním zážitkům.

Vlastnosti:

  • Výkonné zvětšení: Přibližujte s přesností od 20x do dechberoucího 60x a odhalte neuvěřitelné detaily na jakoukoli vzdálenost.
  • Ostrý obraz: Díky optice Fully-multi Coated a Porro hranolu BAK-4 poskytuje Forester ohromující, ostrý a nezkreslený obraz, takže vám neunikne žádný okamžik.
  • Odolnost za každého počasí: Díky robustnímu tělu z ABS a měkkému pryžovému krytu odolá i nepříznivým vlivům počasí. Navíc je vodotěsný s krytím IPX4, takže můžete bez obav prozkoumávat krajinu za deště i za slunečného počasí.
  • Pohodlné sledování: Vychutnejte si delší pozorování díky očnímu reliéfu 16,5-13 mm, který je šetrný k vašim očím i při delším používání.
  • Široké zorné pole: Zachyťte více akcí díky zornému poli v rozsahu 100-50 stop na 100 metrů, takže vám nic neunikne.
  • Přesné zaostření: Funkce bočního ostření umožňuje jemné doladění zaostření pro ostré a detailní pohledy.
  • Robustní stativ v balení: Forester je dodáván se stativem a odnímatelnou svorkou pro pevnou stabilitu během pozorování.

Dodávané příslušenství: Protiprachová krytka (s vestavěným kompasem), krytka okulárové čočky a čisticí hadřík pro udržování dalekohledu v bezvadném stavu.

Monokulární dalekohled Forester je určen pro nadšence, kteří vyžadují nejlepší optický výkon a odolnost. Ať už zkoumáte přírodu, pozorujete divokou zvěř nebo se díváte na hvězdy, tento dalekohled pozvedne vaše zážitky na novou úroveň.

Vylepšete svá outdoorová dobrodružství ještě dnes!

BarvaČerná