Vysokorychlostí píst s celokovovým ozubením

Parametry Označení PST-HS Materiál Vysokopevnostní plast Maximální doporučená pružina M140 Odlehčení ANO Hmotnost 13,9g Kompatibilní s mechaboxem v.2, v.3, v.6, v.7 kromě...
Parametry Označení PST-HS Materiál Vysokopevnostní plast Maximální doporučená pružina M140 Odlehčení ANO Hmotnost 13,9g Kompatibilní s mechaboxem v.2, v.3, v.6, v.7 kromě speciálních mechaboxů (PSG1, SR25, L85,...) Více informací Výrobce: Airsoft parts - vyrobeno v ČR Vysokorychlostní píst se skládá z odlehčeného  plastového těla  a  celokovového ozubeného hřebenu  se  14  zuby. Ozubený hřeben má ochranu proti krátkodobému přidušení zbraně (odstranění druhého zubu v záběru). V plastovém těle pístu je vyvrtáno celkem 264 odlehčovacích otvorů , které výrazně snižují celkovou hmotnost. Díky tomu dochází ke zvýšení rychlosti pohybu pístu při výstřelu, čímž se zvyšuje úsťová rychlost a zmenšuje dynamické namáhání mechaboxu. Univerzální design pístu umožňuje jeho použití na zbraních s nízkou, vysokou i velmi vysokou kadencí. Doporučujeme používat maximálně do síly pružiny M140 . Píst je navržen pro všechny AEG zbraně s výjimkou zbraní se speciálním mechaboxem (PSG1, SR25, L85,...). Výhody: Celková hmotnost pouze 13,9 g Zvyšuje FPS a současně snižuje namáhání mechaboxu Odolné plastové tělo Celokovové ozubení Univerzální design
Zobrazit

459,00 Kč s DPH



Dostupnost: Není skladem

ASPARTS125

: AirsoftParts

Koupí tohoto produktu získáte 4 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Parametry

OznačeníPST-HS
MateriálVysokopevnostní plast
Maximální doporučená pružinaM140
OdlehčeníANO
Hmotnost13,9g
Kompatibilní s mechaboxemv.2, v.3, v.6, v.7 kromě speciálních mechaboxů (PSG1, SR25, L85,...)

Více informací

Výrobce: Airsoft parts - vyrobeno v ČR

Vysokorychlostní píst se skládá z odlehčeného plastového těla a celokovového ozubeného hřebenu se 14 zuby. Ozubený hřeben má ochranu proti krátkodobému přidušení zbraně (odstranění druhého zubu v záběru).

V plastovém těle pístu je vyvrtáno celkem 264 odlehčovacích otvorů, které výrazně snižují celkovou hmotnost. Díky tomu dochází ke zvýšení rychlosti pohybu pístu při výstřelu, čímž se zvyšuje úsťová rychlost a zmenšuje dynamické namáhání mechaboxu.

Univerzální design pístu umožňuje jeho použití na zbraních s nízkou, vysokou i velmi vysokou kadencí. Doporučujeme používat maximálně do síly pružiny M140.

Píst je navržen pro všechny AEG zbraně s výjimkou zbraní se speciálním mechaboxem (PSG1, SR25, L85,...).

Výhody:

  • Celková hmotnost pouze 13,9 g
  • Zvyšuje FPS a současně snižuje namáhání mechaboxu
  • Odolné plastové tělo
  • Celokovové ozubení
  • Univerzální design