Prodejna 1. a 8.5. uzavřena.

King Arms GAS M2 Carbine GBB

Představujeme vám výjimečnou repliku kultovní pušky z 2. světové války - King Arms M2 Carbine GBB. Tento model poháněný green gasem se může pochlubit pozoruhodnou konstrukcí s kvalitní pažbou z pravého dřeva a vnitřní hlavní po celé délce a systémem zpětného rázu (blowback).

11 990,00 Kč s DPH



Dostupnost: Není skladem

KARMS306

: King Arms

Koupí tohoto produktu získáte 119 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Představujeme vám výjimečnou repliku kultovní pušky z 2. světové války - King Arms M2 Carbine GBB. Tento model opoháněný Green Gasem se může pochlubit pozoruhodnou konstrukcí s kvalitní pažbou z pravého dřeva a vnitřní hlavní po celé délce, doplněnou působivou systémem bolí back.

Tato replika zůstává věrná původnímu designu a obsahuje přepínač střelby, který věrně napodobuje funkci poloautomatického i automatického režimu střelby. Autenticitu zážitku ze střelby umocňuje celokovový nosič závěru v kombinaci s robustní vratnou pružinou, který umocňuje účinnost automatické střelby a zároveň vydává vysoce realistické kovové zvuky blowbacku.

Nově navržená komora navíc výrazně posiluje a stabilizuje blowback efekt, čímž zajišťuje optimální výkon. Tato puška je dodávána v balení se zásobníkem, který má velkorysou kapacitu 35 nábojů a je kompatibilní a zaměnitelný s řadou KA M1/M2.

King Arms M2 Carbine GAS GBB je vynikající volbou pro nadšence, kteří hledají výjimečnou kombinaci historické přesnosti, dokonalého řemeslného zpracování a strhujícího zážitku ze střelby.

Specifikace:

  • Materiál: dřevo / kov
  • Kapacita zásobníku: 35 rd
  • Délka: 660-920 mm
  • Délka vnitřní hlavně: 267 mm
  • Hmotnost bez zásobníku: 2200g
  • Systém: pro GreenGas
  • Úsťová rychlost: přibližně 390 FPS
BarvaDřevěná
Úsťová rychlost (m/s)115 (m/s)
Doporučená váha munice0,25g - 0,28g
Délka920 (mm)
Délka vnitřní hlavně267 (mm)
Hmotnost2480 (g)
Materiál tělaKov / Dřevo
Materiál Hop-Up komoryKov
Materiál zásobníkuKov
Točný / TlačnýTlačný
Kapacita zásobníku35
BlowbackANO