Hliníkový adapter na tlumič pro pušky SVD

Pokud uvažujete o instalaci tlumiče na manuální odstřelovací pušku SVD, neobejdete se bez příslušné redukce. Na zbrani totiž není žádný závit a celý blok mušky je na hlavni jen nasunut. Tento adapter vám umožní bezproblémovou instalaci...
Pokud uvažujete o instalaci tlumiče na manuální odstřelovací pušku SVD, neobejdete se bez příslušné redukce. Na zbrani totiž není žádný závit a celý blok mušky je na hlavni jen nasunut. Tento adapter vám umožní bezproblémovou instalaci jakéhokoliv tlumiče (závit 14mm levotočivý) na vaše SVD. Charakteristika: Hliníková slitina 6061 T6 Chemicky černěno Vyrobeno na přesných CNC strojích Originální návrh AirsoftPro CZ 14mm levotočivý závit pro drtivou většinu tlumičů Rychlá instalace pomocí dvou imbus šroubů § Upozornění: Tento výrobek, nebo dílčí technická řešení jsou chráněna autorským právem proti kopírování!
Zobrazit

279,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

3 ks

ASPRO216

: AIRSOFTPRO

Koupí tohoto produktu získáte 2 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Pokud uvažujete o instalaci tlumiče na manuální odstřelovací pušku SVD, neobejdete se bez příslušné redukce. Na zbrani totiž není žádný závit a celý blok mušky je na hlavni jen nasunut.

Tento adapter vám umožní bezproblémovou instalaci jakéhokoliv tlumiče (závit 14mm levotočivý) na vaše SVD.

Charakteristika:

  • Hliníková slitina 6061 T6
  • Chemicky černěno
  • Vyrobeno na přesných CNC strojích
  • Originální návrh AirsoftPro CZ
  • 14mm levotočivý závit pro drtivou většinu tlumičů
  • Rychlá instalace pomocí dvou imbus šroubů

§ Upozornění: Tento výrobek, nebo dílčí technická řešení jsou chráněna autorským právem proti kopírování!

BarvaČerná