Prodejna 1. a 8.5. uzavřena.

Modernizovaná taktická platforma/KIT pro Northeast MP2A1/UZI - GBB

Modernizovaná taktická platforma pro MP2A1 přináší novou úroveň funkčnosti. Od lišty na zaměřovač a adaptéru na pažbu M1913 až po M-Lok předpažbí anatahovací páku - každá součást je pečlivě navržena a vyrobena tak, aby zvýšila váš zážitek ze střelby. Ať už hledáte zvýšenou přesnost, lepší ergonomii nebo rozšířené možnosti přizpůsobení, tato platforma vám to všechno poskytne.

7 000,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

2 ks

NORTH016

: Northeast

Pro tento produkt nejsou dostupné věrnostní body.


Představujeme modernizovanou taktickou platformu pro MP2A1 GBB. Tento špičkový systém rozšiřuje možnosti a uživatelský komfort GBB MP2A1/ UZI. Pojďme prozkoumat jeho působivé vlastnosti:

RIS Lišta na zaměřovač:

Vyrobena z vysoce kvalitního hliníku 6061 T5, lišta na zaměřovač je vyrobena CNC obráběním, aby byla zajištěna přesnost a odolnost. Dále je vylepšena anodickým povlakem MIL-A-8625, který zajišťuje zvýšenou odolnost proti opotřebení a korozi. Uživatelsky přívětivý design integruje systém rozhraní M1913 Rail Interface System, který umožňuje bezproblémové připojení kompatibilního příslušenství.

RIS Adaptér pro pažbu:

M1913 Stock Adapter je vyroben z hliníku 6061 T5 pomocí CNC obrábění a odolává náročným podmínkám. Podobně jako lišta na zaměřovač je opatřen anodickým povlakem MIL-A-8625 a využívá systém rozhraní M1913 Rail Interface System. Tento adaptér umožňuje snadnou instalaci pažby a zvyšuje stabilitu a kontrolu.

M-Lok předpažbí:

M-Lok Handguard je navržen pro všestrannost a spolehlivost a je také vyroben z hliníku 6061 T5 pomocí CNC obrábění. Jeho anodický povlak MIL-A-8625 zajišťuje dlouhou životnost, zatímco licencovaný systém rozhraní M-LOK umožňuje pohodlné připojení příslušenství kompatibilního s M-LOK. Tento chránič ruky poskytuje optimální možnosti přizpůsobení individuálním preferencím.

Natahovací páka závěru:

Boční páka je precizně zpracována CNC obráběním a opatřena odolným fosfátovým povlakem. Její vyměnitelná oboustranná (ambidextrousní) konstrukce vyhovuje jak levákům, tak pravákům a zajišťuje hladké a spolehlivé ovládání. S touto pákou se rychlé a snadné nabíjení zbraně MP2A1 GBB stává hračkou.

Mějte náskok před konkurencí díky tomuto výjimečnému vylepšení pro vaši pušku MP2A1 GBB.

BarvaČerná