NOVRITSCH kamera Runcam Lite 25mm + Video Creation Course

NOVRITSCH kamera Runcam Lite 40mm + Video Creation Course Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil

Kompaktní kamera se zoomem, která vám umožní zaznamenat trajektorii vašich BBs. Kompatibilní s kartami microSD až do velikosti 64 GB Zahrnuje příručku pro tvorbu videí od Novritsche, která učí, jak nahrávat a upravovat airsoftová videa a jak...
Kompaktní kamera se zoomem, která vám umožní zaznamenat trajektorii vašich BBs. Kompatibilní s kartami microSD až do velikosti 64 GB Zahrnuje příručku pro tvorbu videí od Novritsche, která učí, jak nahrávat a upravovat airsoftová videa a jak zvýšit sledovanost na YouTube. Instalovaná čočka o průměru 25 mm je perfektní všestranná pro AEG a SMG. Umožňuje jasně vidět trajektorii střel, přestože stále poskytuje stabilní obraz. Tělo kamery má QD RIS adaptér, se kterým můžete bez nástrojů namontovat kameru na libovolnou airsoftovou zbraň s RIS lištou. Možnosti videa: 1440p @ 30 frames per second (QHD) 1080p @ 60 frames per second (FHD) 1080p @ 50 frames per second (FHD) 720p @ 120 frames per second (HD) Co je v krabici? Kamerka a baterie Exkluzivní přístup k příručce NOVRITSCH Airsoft Video Creation Guide Exkluzivní přístup ke knihovně s crosshairy, hitmarkery, zvukovými efekty a mnoha dalšími překryvy. Kabel Micro USB Průvodce vytvořením videa Pouze na adrese novritsch.com přichází Zoomcam s odkazem na exkluzivní příručku NOVRITSCH Video Creation Guide, která je o tom, jak nahrávat a upravovat airsoftová videa a jak rozšiřovat publikum na YouTube. Zahrnuje také přístup k datové knihovně s crosshairy, hitmarkery, zvukovými efekty a mnoha dalšími překryvy. Knižní překryv Také obsahuji všechna data, která potřebujete k dokončení vlastních her. Byla to docela velká snaha vytvořit všechny překryvy rozsahu, značky hitmarkerů, překryvy překlopení a mnoho dalšího. Získáte přístup k adresáři se všemi prvky připravenými k použití.
Zobrazit
Prodej skončil Zobrazit alternativy

NOVRITSCH33

: NOVRITSCH

Kompaktní kamera se zoomem, která vám umožní zaznamenat trajektorii vašich BBs.

Kompatibilní s kartami microSD až do velikosti 64 GB

Zahrnuje příručku pro tvorbu videí od Novritsche, která učí, jak nahrávat a upravovat airsoftová videa a jak zvýšit sledovanost na YouTube.

Instalovaná čočka o průměru 25 mm je perfektní všestranná pro AEG a SMG. Umožňuje jasně vidět trajektorii střel, přestože stále poskytuje stabilní obraz.

Tělo kamery má QD RIS adaptér, se kterým můžete bez nástrojů namontovat kameru na libovolnou airsoftovou zbraň s RIS lištou.

Možnosti videa:
1440p @ 30 frames per second (QHD)
1080p @ 60 frames per second (FHD)
1080p @ 50 frames per second (FHD)
720p @ 120 frames per second (HD)

Co je v krabici?
Kamerka a baterie
Exkluzivní přístup k příručce NOVRITSCH Airsoft Video Creation Guide
Exkluzivní přístup ke knihovně s crosshairy, hitmarkery, zvukovými efekty a mnoha dalšími překryvy.
Kabel Micro USB

Průvodce vytvořením videa
Pouze na adrese novritsch.com přichází Zoomcam s odkazem na exkluzivní příručku NOVRITSCH Video Creation Guide, která je o tom, jak nahrávat a upravovat airsoftová videa a jak rozšiřovat publikum na YouTube. Zahrnuje také přístup k datové knihovně s crosshairy, hitmarkery, zvukovými efekty a mnoha dalšími překryvy.

Knižní překryv
Také obsahuji všechna data, která potřebujete k dokončení vlastních her. Byla to docela velká snaha vytvořit všechny překryvy rozsahu, značky hitmarkerů, překryvy překlopení a mnoho dalšího. Získáte přístup k adresáři se všemi prvky připravenými k použití.

BarvaČerná