Precizní Hop-Up komora pro SVD manuál - Gen.2

Druhá generace komory pro manuální pušky SVD. Navazuje na velmi oblíbenou první generaci, která se prodávala již od roku 2011. Byla tak úspěšná, že jí kopírovali tuzemští a zahraniční výrobci. Kdo má manuální SVD, může potvrdit, že originální...
Druhá generace komory pro manuální pušky SVD. Navazuje na velmi oblíbenou první generaci, která se prodávala již od roku 2011. Byla tak úspěšná, že jí kopírovali tuzemští a zahraniční výrobci. Kdo má manuální SVD, může potvrdit, že originální komora není nejlépe řešena. Problémy působí především přítlačný gumový váleček. Regulace imbus šroubem není nejcitlivější a tak zbraň obvykle střílí každou kuličku někam jinam. A to je zrovna pro odstřelovací pušku dost zásadní mínus. Nová komora si stále zachová kvalitní hliníkové zpracování na přesných CNC strojích a samozřejmě pohodlnou regulaci Hop-Up přítlaku pomocí plynule regulovatelného kroužku. Kromě modernějšího designu došlo ke změně způsobu přítlaku na gumičku. Ten již není řešen kolmým kolíčkem ale kovovým sklopným ramínkem. To umožňuje použít klasické, nebo tvarované přítlačné válečky třetích výrobců. K přítlaku tak dochází na větší ploše gumičky a je tak zajištěna lepší rotace kuličky. Stejně tak není zákazník omezen na jeden váleček v balení, ale může použít jakýkoliv jiný.  Součástí balení je 3mm gumový váleček ze kterého můžete odříznout potřebnou délku a ihned ji použít. Komora umožňuje použít běžné gumičky pro elektrické zbraně. Tedy i originální gumičkou a hlaveň ze zbraně SVD. Komoru lze použít pro všechny běžně prodávané manuální odstřelovacích pušky typu SVD, tedy například výrobců A&K, ACM, KOER...atd. Charakteristika: Špičkové zpracování na přesných CNC strojích. Hmotnost 21g Moderní barevná kombinace s laserovými popisky. Kovové sklopné ramínko pro ideální přítlak na Hop-Up gumičku. Otočný regulační kroužek s 10ti polohami pro plynulou regulací přítlaku (Takřka 360°). Vroubkovaný povrch regulačního kroužku proti prokluzu. Žádné samovolné protočení kroužku a povolení přítlaku. Součástí balení je kromě 3 milimetrové ho válečku také kovový zámek hlavně a pojistná gumička. Záruka 2 roky a možnost odkupu i jednotlivých dílů.  Upozornění:  Tento výrobek, nebo dílčí technická řešení jsou chráněna autorským právem proti kopírování!
Zobrazit

750,00 Kč s DPH



Dostupnost: Není skladem

ASPRO197

: AIRSOFTPRO

Koupí tohoto produktu získáte 7 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Druhá generace komory pro manuální pušky SVD. Navazuje na velmi oblíbenou první generaci, která se prodávala již od roku 2011. Byla tak úspěšná, že jí kopírovali tuzemští a zahraniční výrobci.

Kdo má manuální SVD, může potvrdit, že originální komora není nejlépe řešena. Problémy působí především přítlačný gumový váleček. Regulace imbus šroubem není nejcitlivější a tak zbraň obvykle střílí každou kuličku někam jinam. A to je zrovna pro odstřelovací pušku dost zásadní mínus.

Nová komora si stále zachová kvalitní hliníkové zpracování na přesných CNC strojích a samozřejmě pohodlnou regulaci Hop-Up přítlaku pomocí plynule regulovatelného kroužku. Kromě modernějšího designu došlo ke změně způsobu přítlaku na gumičku. Ten již není řešen kolmým kolíčkem ale kovovým sklopným ramínkem. To umožňuje použít klasické, nebo tvarované přítlačné válečky třetích výrobců. K přítlaku tak dochází na větší ploše gumičky a je tak zajištěna lepší rotace kuličky. Stejně tak není zákazník omezen na jeden váleček v balení, ale může použít jakýkoliv jiný.  Součástí balení je 3mm gumový váleček ze kterého můžete odříznout potřebnou délku a ihned ji použít. Komora umožňuje použít běžné gumičky pro elektrické zbraně. Tedy i originální gumičkou a hlaveň ze zbraně SVD.

Komoru lze použít pro všechny běžně prodávané manuální odstřelovacích pušky typu SVD, tedy například výrobců A&K, ACM, KOER...atd.

Charakteristika:

  • Špičkové zpracování na přesných CNC strojích.
  • Hmotnost 21g
  • Moderní barevná kombinace s laserovými popisky.
  • Kovové sklopné ramínko pro ideální přítlak na Hop-Up gumičku.
  • Otočný regulační kroužek s 10ti polohami pro plynulou regulací přítlaku (Takřka 360°).
  • Vroubkovaný povrch regulačního kroužku proti prokluzu.
  • Žádné samovolné protočení kroužku a povolení přítlaku.
  • Součástí balení je kromě 3 milimetrové ho válečku také kovový zámek hlavně a pojistná gumička.
  • Záruka 2 roky a možnost odkupu i jednotlivých dílů.

 Upozornění:  Tento výrobek, nebo dílčí technická řešení jsou chráněna autorským právem proti kopírování!