29.3. a 1.4. máme zavřeno

Pružina s lineárním vinutím M100 pro AEG a SVD

Pružina s lineárním vinutím M100 pro AEG a SVD Zobrazit větší
Pružina je základ airsoftové zbraně. Je to díl, který nejvíce ovlivňuje dostřel. Tato pružina je vyrobena ze stejného materiálu, jako populární pružiny Guarder. Tzv. ventilový drát legovaný křemíkem a chrómem je primárně určen pro strojní...
Pružina je základ airsoftové zbraně. Je to díl, který nejvíce ovlivňuje dostřel. Tato pružina je vyrobena ze stejného materiálu, jako populární pružiny Guarder. Tzv. ventilový drát legovaný křemíkem a chrómem je primárně určen pro strojní pružiny u kterých dochází k rytmickému zatížení. Naše pružina byla testována reálnou zátěžovou střelbou a po 10000 výstřelech se nezměnila délka ani výkon. Po vložení do jinak neupravované zbraně zvyšuje výkon na 100 m/s (kuličky 0.2g)  Materiál  Ventilový drát legovaný SiCr  Použití  Pro všechny typy mechaboxů.I pro písty Guarder.  Zvýšení výkonu  O 10-15%  Hmotnost  15g Pružina je vhodná i pro manuální pušky SVD.
Zobrazit

160,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 5 ks

ASPRO356

: AIRSOFTPRO

Koupí tohoto produktu získáte 1 bod.
Jak fungují věrnostní body?


Pružina je základ airsoftové zbraně. Je to díl, který nejvíce ovlivňuje dostřel.

Tato pružina je vyrobena ze stejného materiálu, jako populární pružiny Guarder. Tzv. ventilový drát legovaný křemíkem a chrómem je primárně určen pro strojní pružiny u kterých dochází k rytmickému zatížení. Naše pružina byla testována reálnou zátěžovou střelbou a po 10000 výstřelech se nezměnila délka ani výkon.

Po vložení do jinak neupravované zbraně zvyšuje výkon na 100 m/s (kuličky 0.2g)

 Materiál Ventilový drát legovaný SiCr
 Použití Pro všechny typy mechaboxů.I pro písty Guarder.
 Zvýšení výkonu O 10-15%
 Hmotnost 15g

Pružina je vhodná i pro manuální pušky SVD.