ZERO upgrade set pro TM AWS a Well MB44xx

Set určený pro manuální odstřelovací pušky Tokyo Marui AWS, nebo pro její kopie Well MB44xx. Obsahuje píst, trn a pružinu. Základní díly pro zvýšení výkonu vaší zbraně. Hybridní píst Tělo pístu je vyrobeno obráběním na přesných CNC...
Set určený pro manuální odstřelovací pušky Tokyo Marui AWS, nebo pro její kopie Well MB44xx. Obsahuje píst, trn a pružinu. Základní díly pro zvýšení výkonu vaší zbraně. Hybridní píst Tělo pístu je vyrobeno obráběním na přesných CNC strojích z lehké, ale velmi odolné hliníkové slitiny 6061-T6 s kvalitním eloxovaným povrchem. Záchyt pístu je vyroben z nerezové oceli pro dobrou odolnost i na silných pružinách. Píst má kluzný polyacetalový (POM) kroužek. Hlava pístu je protitlaká s těsnícím O-kroužkem (při výstřelu dochází k roztažení O-kroužku a lepšímu utěsnění). Zvětšený vnitřní průměr pístu vyžaduje použít silnější 9mm upgrade pružiny . Rozměry : délka - 75,9mm, vnější průměr - 19,8mm, vnitřní průměr - 13,5mm Hmotnost : pouze 24g Trn pružiny Vyroben přesným obráběním z nerezové oceli. Vybaven kuličkovým ložiskem pro snížení napětí pružiny při stlačení. Umožňuje použití klasických 7 mm pružin i silnějších upgrade 9 mm pružin. Pružina je navržena speciálně pro tento set, protože je kratší než běžně prodávané pružiny do odstřelovacích pušek a musí se při stlačení vejít do malého prostoru. Z kvalitní pružinové oceli s řádnou tepelnou úpravou a zabroušenými konci. Chemicky černěna proti korozi. Vnější průměr pružiny je cca 12,8mm. Nabízena v rozmezí od M140 do M160 dle volby zákazníka. POUŽITÍ Set je určen pro odstřelovací pušky Marui AWS a čínské kopie firmy Well řady MB44xx . Lze jej použít jak na originální válec , tak i na zesílené válce AirsoftPro. Zvlášť u ocelových válců je nutné dobré promazání vnitřní stěny válce. Pozor: Záchytná hrana na pístu má pravý úhel. Tedy nikoliv šikmý jako je na originálních pístech. Set tedy nelze používat společně s originálním spoušťovým mechanismem. Podmínkou užití je výhradně NÁŠ CNC spoušťový mechanismus. Konkrétně AWS ZERO upgrade spoušťový mechanismus - Gen. 4
Zobrazit

850,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

3 ks

: AIRSOFTPRO

Koupí tohoto produktu získáte 8 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Set určený pro manuální odstřelovací pušky Tokyo Marui AWS, nebo pro její kopie Well MB44xx. Obsahuje píst, trn a pružinu. Základní díly pro zvýšení výkonu vaší zbraně.

Hybridní píst

  • Tělo pístu je vyrobeno obráběním na přesných CNC strojích z lehké, ale velmi odolné hliníkové slitiny 6061-T6 s kvalitním eloxovaným povrchem.
  • Záchyt pístu je vyroben z nerezové oceli pro dobrou odolnost i na silných pružinách.
  • Píst má kluzný polyacetalový (POM) kroužek.
  • Hlava pístu je protitlaká s těsnícím O-kroužkem (při výstřelu dochází k roztažení O-kroužku a lepšímu utěsnění).
  • Zvětšený vnitřní průměr pístu vyžaduje použít silnější 9mm upgrade pružiny.
  • Rozměry: délka - 75,9mm, vnější průměr - 19,8mm, vnitřní průměr - 13,5mm
  • Hmotnost: pouze 24g

Trn pružiny

  • Vyroben přesným obráběním z nerezové oceli.
  • Vybaven kuličkovým ložiskem pro snížení napětí pružiny při stlačení.
  • Umožňuje použití klasických 7 mm pružin i silnějších upgrade 9 mm pružin.

Pružina

je navržena speciálně pro tento set, protože je kratší než běžně prodávané pružiny do odstřelovacích pušek a musí se při stlačení vejít do malého prostoru.

  • Z kvalitní pružinové oceli s řádnou tepelnou úpravou a zabroušenými konci.
  • Chemicky černěna proti korozi.
  • Vnější průměr pružiny je cca 12,8mm.
  • Nabízena v rozmezí od M140 do M160 dle volby zákazníka.

POUŽITÍ

Set je určen pro odstřelovací pušky Marui AWS a čínské kopie firmy Well řady MB44xx. Lze jej použít jak na originální válec , tak i na zesílené válce AirsoftPro. Zvlášť u ocelových válců je nutné dobré promazání vnitřní stěny válce.

Pozor: Záchytná hrana na pístu má pravý úhel. Tedy nikoliv šikmý jako je na originálních pístech. Set tedy nelze používat společně s originálním spoušťovým mechanismem.
Podmínkou užití je výhradně NÁŠ CNC spoušťový mechanismus. Konkrétně AWS ZERO upgrade spoušťový mechanismus - Gen. 4