29.3. a 1.4. máme zavřeno

MB06, MB13 upgrade spoušťový mechanismus Gen. 2

Odolný a spolehlivý spoušťový mechanismus je základním předpokladem pro úspěšný upgrade odstřelovací pušky. Běžně dodávaný mechanismus je dostatečný pro základní pružiny.  Při použití silnější pružiny však výrazně stoupá pravděpodobnost jeho...
Odolný a spolehlivý spoušťový mechanismus je základním předpokladem pro úspěšný upgrade odstřelovací pušky. Běžně dodávaný mechanismus je dostatečný pro základní pružiny.  Při použití silnější pružiny však výrazně stoupá pravděpodobnost jeho poškození. A toto se bohužel nevyhýbá ani těm vyrobených z levných kovových slitin. Pouze ocelový obráběný mechanismus  může zajistit tu největší odolnost. Druhá generace má zcela novou konstrukci. Kromě matného těla se špičkovým CNC zpracováním je především přepracována spoušť. Kontaktní plocha spouště a záchytu pístu je opatřena kuličkovým ložiskem, aby odpor spouště byl co nejmenší. Díky tomu má tento spoušťový mechanismus absolutně lehký a citlivý stisk spouště. Citlivost lze regulovat šroubem ve spodní části těla. ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI A PARAMETRY: Tělo vyrobeno obráběním na přesných CNC strojích z lehké, ale odolné hliníkové slitiny  6061-T6. Hliníkové díly s kvalitním matným eloxovaným povrchem. Záchyt pístu a vzpěra trnu jsou vyrobeny z oceli a kaleny na tvrdost HRC48-55. Styčná plocha spouště a záchytu opatřena kuličkovým ložiskem pro maximální citlivost. Regulace citlivosti spouště pomocí šroubu. Použitelné pro originální i upgrade díly. Osičky vnitřních dílů vyrobeny z nerezu. Originální vnitřní design AirsoftPro. Pár dvouzkrutných pružin spolehlivě vrací záchyt do výchozí polohy. Složeno z 11ti samostatných dílů. Testováno na pružinách až M190. Snadná instalace během pěti minut. Dostupnost náhradních dílů od výrobce AirsoftPro (na dotaz). Mechanismus neumožňuje použít pojistku.   Dbejte zvýšené opatrnosti.   POUŽITÍ: Tento kvalitní spoušťový mechanismus je určen pro odstřelovací pušky Well MB06, MB13. Lze jej použít jak na originální válec s pístem, tak i na zesílené upgrade díly AirsoftPro.
Zobrazit

1 790,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

1 ks


03. 04. 2024 (2 ks)

ASPRO245

: AIRSOFTPRO

Koupí tohoto produktu získáte 17 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Odolný a spolehlivý spoušťový mechanismus je základním předpokladem pro úspěšný upgrade odstřelovací pušky. Běžně dodávaný mechanismus je dostatečný pro základní pružiny.  Při použití silnější pružiny však výrazně stoupá pravděpodobnost jeho poškození. A toto se bohužel nevyhýbá ani těm vyrobených z levných kovových slitin. Pouze ocelový obráběný mechanismus  může zajistit tu největší odolnost.

Druhá generace má zcela novou konstrukci. Kromě matného těla se špičkovým CNC zpracováním je především přepracována spoušť. Kontaktní plocha spouště a záchytu pístu je opatřena kuličkovým ložiskem, aby odpor spouště byl co nejmenší. Díky tomu má tento spoušťový mechanismus absolutně lehký a citlivý stisk spouště. Citlivost lze regulovat šroubem ve spodní části těla.

ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI A PARAMETRY:

  • Tělo vyrobeno obráběním na přesných CNC strojích z lehké, ale odolné hliníkové slitiny  6061-T6.
  • Hliníkové díly s kvalitním matným eloxovaným povrchem.
  • Záchyt pístu a vzpěra trnu jsou vyrobeny z oceli a kaleny na tvrdost HRC48-55.
  • Styčná plocha spouště a záchytu opatřena kuličkovým ložiskem pro maximální citlivost.
  • Regulace citlivosti spouště pomocí šroubu.
  • Použitelné pro originální i upgrade díly.
  • Osičky vnitřních dílů vyrobeny z nerezu.
  • Originální vnitřní design AirsoftPro.
  • Pár dvouzkrutných pružin spolehlivě vrací záchyt do výchozí polohy.
  • Složeno z 11ti samostatných dílů.
  • Testováno na pružinách až M190.
  • Snadná instalace během pěti minut.
  • Dostupnost náhradních dílů od výrobce AirsoftPro (na dotaz).
  • Mechanismus neumožňuje použít pojistku.  Dbejte zvýšené opatrnosti.

 

POUŽITÍ:

Tento kvalitní spoušťový mechanismus je určen pro odstřelovací pušky Well MB06, MB13. Lze jej použít jak na originální válec s pístem, tak i na zesílené upgrade díly AirsoftPro.