29.3. a 1.4. máme zavřeno

Hlava pístu - DURAL

Hlava pístu - DURAL Zobrazit větší
Hlava pístu je vyrobena z duralu EN AW 6012 T6. Na CNC obráběcím centru. Hmotnost této hlavy pístu je 10,8g. Na čelní straně je vyvrtáno 9 otvorů. Těmito otvory při stlačování proudí vzduch, který roztahuje těsnící O kroužek a ten lépe utěsní...
Hlava pístu je vyrobena z duralu EN AW 6012 T6. Na CNC obráběcím centru. Hmotnost této hlavy pístu je 10,8g. Na čelní straně je vyvrtáno 9 otvorů. Těmito otvory při stlačování proudí vzduch, který roztahuje těsnící O kroužek a ten lépe utěsní prostor mezi hlavou pístu a válcem. Součástí této hlavy pístu je také axiální kuličkové ložisko, které umožňuje snadné otáčení pružiny při stlačování. Toto otáčení výrazně zvyšuje životnost pružiny.   Výhody: Vysoká odolnost Dokonalé utěsnění Axiální kuličkové ložisko pro snadné otáčení pružiny Extrémně hladký povrch díky kvalitnímu niklu na povrchu  Plastová matice, která snižuje celkovou hmotnost   Technické parametry: Celková hmotnost 10,8g Změna úsťové rychlosti* + 5 m/s Materiál DURAL EN AW 6012 T6 Použití všechny druhy mechaboxů *Jedná se pouze o orientační hodnotu. Tato hodnota byla získána porovnáním se základní vzduchotechnikou na pružině M120.  Obsah balení: 1x Hlava pístu 1x Těsnící O kroužek 1x Matice 1x Axiální kuličkové ložisko 1x Šroub
Zobrazit

299,00 Kč s DPH



Dostupnost: Není skladem

ASPARTS007

: AirsoftParts

Koupí tohoto produktu získáte 2 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Hlava pístu je vyrobena z duralu EN AW 6012 T6. Na CNC obráběcím centru. Hmotnost této hlavy pístu je 10,8g. Na čelní straně je vyvrtáno 9 otvorů. Těmito otvory při stlačování proudí vzduch, který roztahuje těsnící O kroužek a ten lépe utěsní prostor mezi hlavou pístu a válcem.

Součástí této hlavy pístu je také axiální kuličkové ložisko, které umožňuje snadné otáčení pružiny při stlačování. Toto otáčení výrazně zvyšuje životnost pružiny.

 Výhody:

  • Vysoká odolnost
  • Dokonalé utěsnění
  • Axiální kuličkové ložisko pro snadné otáčení pružiny
  • Extrémně hladký povrch díky kvalitnímu niklu na povrchu 
  • Plastová matice, která snižuje celkovou hmotnost

 

Technické parametry:

Celková hmotnost10,8g
Změna úsťové rychlosti*+ 5 m/s
MateriálDURAL EN AW 6012 T6
Použitívšechny druhy mechaboxů

*Jedná se pouze o orientační hodnotu. Tato hodnota byla získána porovnáním se základní vzduchotechnikou na pružině M120. 

Obsah balení:

  • 1x Hlava pístu
  • 1x Těsnící O kroužek
  • 1x Matice
  • 1x Axiální kuličkové ložisko
  • 1x Šroub