Objednávky na op. Kandahár uzavřeny!!!

Hlava válce - CLASSIC 2.gen

Hlava válce je vyrobena z duralu EN AW 6012. Na CNC obráběcím centru. K utěsnění prostoru mezi hlavou válce a válcem slouží 2 těsnící kroužky. První těsnící kroužek má nepatrně menší průměr pro snadnější nasazení a druhý kroužek je větší pro...
Hlava válce je vyrobena z duralu EN AW 6012. Na CNC obráběcím centru. K utěsnění prostoru mezi hlavou válce a válcem slouží 2 těsnící kroužky. První těsnící kroužek má nepatrně menší průměr pro snadnější nasazení a druhý kroužek je větší pro dokonalé utěsnění.    Díky tomu že dopadová plocha není po celé zadní stěně, nedochází k lámání převážně plastových hlav pístu při šikmém dopadu*. Hlava pístu je totiž na vnějším průměru oslabena vybráním pro O kroužek. Díky menšímu průměru dopadu tedy dochází k nárazům pouze tou nejbytelnější částí hlavy pístu. *K šikmému dopadu dochází každým výstřelem, protože když je pružina stlačena snaží se všemi směry uvolnit. Tudíž dochází k nahnutí pístu => hlavy pístu (nahnutí je způsobenu vůlí mezi pístem a mechaboxem) a při dopadu jde vždy jedna strana jako první. Ta musí poté pohltit celou nárazovou energii a v mnoha případech praskne.  Povrchová úprava: Na povrch této hlavy válce  je chemicky nanesena tenká vrstva niklu, který výrazně zvyšuje životnost a kluznost povrchu. Základní informace: Tvrdost po pokovení 660-850 HV (58-63 HRc) Výborná korozní odolnost Vysoká otěruvzdornost Vrozená kluzkost povrchu Lesklý vzhled  Rovnoměrná vrstva   Výhody: Dva těsnící kroužky Extrémně hladký povrch díky kvalitnímu niklu na povrchu =>snadný pohyb trysky Zaoblení pro snadnější proudění vzduchu do trysky Pevné uchycení dopadové plochy  Odsopňovaná dopadová plocha, která nezpůsobuje lámání hlavy pístu Vysoká životnost   Technické parametry: Změna úsťové rychlosti*     + 4 m/s Materiál DURAL EN AW 6012 T6 Použití mechabox v.2 a v.3, rovná hlava pístu *Jedná se pouze o orientační hodnotu. Tato hodnota byla získána porovnáním se základní vzduchotechnikou na pružině M120.  Obsah balení: 1x Hlava válce   2x Těsnící kroužek    1x Dopadová plocha
Zobrazit

399,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

2 ks

ASPARTS017

: AirsoftParts

Koupí tohoto produktu získáte 3 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Hlava válce je vyrobena z duralu EN AW 6012. Na CNC obráběcím centru. K utěsnění prostoru mezi hlavou válce a válcem slouží 2 těsnící kroužky. První těsnící kroužek má nepatrně menší průměr pro snadnější nasazení a druhý kroužek je větší pro dokonalé utěsnění.   

Díky tomu že dopadová plocha není po celé zadní stěně, nedochází k lámání převážně plastových hlav pístu při šikmém dopadu*. Hlava pístu je totiž na vnějším průměru oslabena vybráním pro O kroužek. Díky menšímu průměru dopadu tedy dochází k nárazům pouze tou nejbytelnější částí hlavy pístu.

*K šikmému dopadu dochází každým výstřelem, protože když je pružina stlačena snaží se všemi směry uvolnit. Tudíž dochází k nahnutí pístu => hlavy pístu (nahnutí je způsobenu vůlí mezi pístem a mechaboxem) a při dopadu jde vždy jedna strana jako první. Ta musí poté pohltit celou nárazovou energii a v mnoha případech praskne. 

Povrchová úprava:

Na povrch této hlavy válce  je chemicky nanesena tenká vrstva niklu, který výrazně zvyšuje životnost a kluznost povrchu. Základní informace:

  • Tvrdost po pokovení 660-850 HV (58-63 HRc)
  • Výborná korozní odolnost
  • Vysoká otěruvzdornost
  • Vrozená kluzkost povrchu
  • Lesklý vzhled 
  • Rovnoměrná vrstva

 

Výhody:

  • Dva těsnící kroužky
  • Extrémně hladký povrch díky kvalitnímu niklu na povrchu =>snadný pohyb trysky
  • Zaoblení pro snadnější proudění vzduchu do trysky
  • Pevné uchycení dopadové plochy 
  • Odsopňovaná dopadová plocha, která nezpůsobuje lámání hlavy pístu
  • Vysoká životnost

 

Technické parametry:

Změna úsťové rychlosti*    + 4 m/s
MateriálDURAL EN AW 6012 T6
Použitímechabox v.2 a v.3, rovná hlava pístu

*Jedná se pouze o orientační hodnotu. Tato hodnota byla získána porovnáním se základní vzduchotechnikou na pružině M120. 

Obsah balení:

  • 1x Hlava válce  
  • 2x Těsnící kroužek   
  • 1x Dopadová plocha