Prodejna 1. a 8.5. uzavřena.

Hlava pístu pro AEG - POM

EPeSní hlavy pístu se mohou pochlubit specielní konstrukcí zvyšující těsnost a tedy výkon a vysokou odolností při zachování velmi nízké hmotnosti.   Hlava pístu je opatřena dvěma o-kroužky - menším vodícím a větším těsnícím. Ten je při...
EPeSní hlavy pístu se mohou pochlubit specielní konstrukcí zvyšující těsnost a tedy výkon a vysokou odolností při zachování velmi nízké hmotnosti.   Hlava pístu je opatřena dvěma o-kroužky - menším vodícím a větším těsnícím. Ten je při pohybu pístu vpřed roztahován tlakem vzduchu díky jedenácti otvorům s radiálním vyústěním pro maximální efektivitu. Hmotnost samotné hlavy včetně o-kroužků je 3,45g, kompletní hlava pístu včetně ložiska s přírubou a šroubem pak 8.80g. Plastovou hlavu doporučujeme používat do pružin M140. Součástí balení je hlava pístu s nasazeným vodícím a těsnícím o-kroužkem a přibaleným menším vodicím kroužkem pro dosažení maximální kompatibility s válci menších vnitřních průměrů. Dále pak ložisko, příruba ložiska a dva pevnostní šrouby - s imbusovou a křížovou hlavou.   Vyrobeno na přesných CNC strojích v České republice z vysoce kvalitního a odolného konstrukčního plastu - POM-C. Při výrobě je kladen důraz na vysokou jakost povrchů ve vstupních otvorech pro vzduch a drážkách pro těsnění.
Zobrazit

350,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 10 ks

E310-POM

: EPeS

Koupí tohoto produktu získáte 3 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Varianty produktů

EPeSní hlavy pístu se mohou pochlubit specielní konstrukcí zvyšující těsnost a tedy výkon a vysokou odolností při zachování velmi nízké hmotnosti.

 

Hlava pístu je opatřena dvěma o-kroužky - menším vodícím a větším těsnícím. Ten je při pohybu pístu vpřed roztahován tlakem vzduchu díky jedenácti otvorům s radiálním vyústěním pro maximální efektivitu. Hmotnost samotné hlavy včetně o-kroužků je 3,45g, kompletní hlava pístu včetně ložiska s přírubou a šroubem pak 8.80g. Plastovou hlavu doporučujeme používat do pružin M140.

Součástí balení je hlava pístu s nasazeným vodícím a těsnícím o-kroužkem a přibaleným menším vodicím kroužkem pro dosažení maximální kompatibility s válci menších vnitřních průměrů. Dále pak ložisko, příruba ložiska a dva pevnostní šrouby - s imbusovou a křížovou hlavou.

 

Vyrobeno na přesných CNC strojích v České republice z vysoce kvalitního a odolného konstrukčního plastu - POM-C. Při výrobě je kladen důraz na vysokou jakost povrchů ve vstupních otvorech pro vzduch a drážkách pro těsnění.