Prodejna 1. a 8.5. uzavřena.

GFC molle trojsumka na puškové zásobníky (M4/M16/AK), otevřená - Zelená

Trojsumka na puškové zásobníky od GFC v provedení zelená je praktickým řešením pro nošení a rychlý přístup k vašim zásobníkům během airsoftu.

S kapacitou pro 3 zásobníky M4/M16, AK nebo G36, pružnou šňůrou pro zajištění zásobníků v sumce a kompatibilitou se systémem Molle je to nezbytná součást vaší výstroje. 

230,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 5 ks

GFC056-OD

: GFC

Koupí tohoto produktu získáte 2 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Trojsumka na puškové zásobníky M4/M16/AK od polské firmy GFC je praktickým a efektivním řešením pro nošení vašich zásobníků během airsoftu. Toto pouzdro dokáže pojmout až tři puškové zásobníky pro modely M4/M16 (STANAG, PMAG), AK nebo G36.
Sumka je navržena jako otevřený typ, což znamená, že zásobníky nejsou kryté chlopní. Avšak, aby se zabránilo jejich vypadnutí, jsou zajištěny pružnou šňůrou s táhlem pro rychlý a snadný přístup (Puller Tab). Tento design umožňuje rychlé vytažení zásobníků v klíčových situacích.

Díky kompatibilitě s popruhovým systémem Molle lze toto pouzdro snadno připevnit na různé typy vest, opasek a batohů, které tuto vazbu podporují. To znamená, že máte maximální flexibilitu při nakládání s vaším vybavením podle vašich potřeb a preferencí.
Vyrobena je z odolné nylonové tkaniny, aby vydržela i v náročných podmínkách a zajišťovala spolehlivou ochranu vašich zásobníků.

BarvaZelená