Cestovní taška KIT MONSTER G2 Roller 120L, černá

Cestovní taška KIT MONSTER G2 Roller 120L, černá Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil

Nová generace tašek  Kit Monster 120 Generation 2  je vyrobena z velmi tvrdého, odolného a nepromokavého materiálu. Je ideální volbou pro cestování, expedice či jiná dobrodružství. Pro snadnou manipulaci má taška zdokonalený systém koleček...
Nová generace tašek  Kit Monster 120 Generation 2  je vyrobena z velmi tvrdého, odolného a nepromokavého materiálu. Je ideální volbou pro cestování, expedice či jiná dobrodružství. Pro snadnou manipulaci má taška zdokonalený systém koleček zajišťující maximální mobilitu a výškově nastavitelnou teleskopickou rukojeť. Zároveň je možné tašku nosit jako batoh na zádech nebo jako tašku s popruhem přes rameno (popruhy lze odstranit). Při balení věcí zejména oceníte oddělenou kapsu na ukládání použitého nebo mokrého oděvu. Díky ní snadněji udržíte ostatní oblečení suché a voňavé. Boční kapsy se snadným přístupem jsou ideální pro ukládání botů. materiál 100% 500D polyester s dvojitou PVC vrstvou, z jedné strany mat, z druhé lesk teleskopická násada z hliníku čtyři vnější a dva vnitřní kompresní popruhy sloužící ke snížení objemu tašky ve víku přehledný organizér Objem: 120 litrů Hmotnost: 4500g Rozměry: 72cm x 45cm x 37cm Nostost: 22kg Poznámka: Zatímco vnější tkanina tašky Kitmonster je vodotěsná, taška nemůže být ponořena do vody, protože zipy nejsou vodotěsné a švy nejsou utěsněny páskou.
Zobrazit
Prodej skončil Zobrazit alternativy

09380-CERNA

: SNUGPAK

Nová generace tašek Kit Monster 120 Generation 2 je vyrobena z velmi tvrdého, odolného a nepromokavého materiálu. Je ideální volbou pro cestování, expedice či jiná dobrodružství. Pro snadnou manipulaci má taška zdokonalený systém koleček zajišťující maximální mobilitu a výškově nastavitelnou teleskopickou rukojeť. Zároveň je možné tašku nosit jako batoh na zádech nebo jako tašku s popruhem přes rameno (popruhy lze odstranit).
Při balení věcí zejména oceníte oddělenou kapsu na ukládání použitého nebo mokrého oděvu. Díky ní snadněji udržíte ostatní oblečení suché a voňavé. Boční kapsy se snadným přístupem jsou ideální pro ukládání botů.

  • materiál 100% 500D polyester s dvojitou PVC vrstvou, z jedné strany mat, z druhé lesk
  • teleskopická násada z hliníku
  • čtyři vnější a dva vnitřní kompresní popruhy sloužící ke snížení objemu tašky
  • ve víku přehledný organizér

Objem: 120 litrů
Hmotnost: 4500g
Rozměry: 72cm x 45cm x 37cm
Nostost: 22kg

Poznámka: Zatímco vnější tkanina tašky Kitmonster je vodotěsná, taška nemůže být ponořena do vody, protože zipy nejsou vodotěsné a švy nejsou utěsněny páskou.

BarvaČerná