Prodejna 1. a 8.5. uzavřena.

Quark TDC Hop-up regulátor pro komoru LOKI pro AAP-01

Představujeme vám TDC "Quark" od Hadron Airsoft Designs regulátor hop-upu s kliknutím pro Loki AAP TDC hop-up komoru. "Quark" je dalším produktem v řadě, který doplňuje hop-up komoru Hadron Loki TDC pro AAP-01.

720,00 Kč s DPH



Dostupnost: Není skladem

HADQRK

: Hadron Airsoft Designs

Koupí tohoto produktu získáte 7 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


O externího seřizovače jste žádali ode dne, kdy byl Loki oznámen. Zdokonalování produktů však probíhá na základě zpětné vazby a náročného testování.

Testerům se tento výrobek líbil a snadné nastavení v rukavicích se jim líbilo. Chtěli však co nejnižší profil pro své použití.

Chvíli trvalo, než se podařilo dosáhnout co nejnižšího profilu a funkčnosti této sady a zároveň její cenové dostupnosti.

Tělo Hadron Airsoft Designs "Quark" je CNC vyrobená slitina s nízkoprofilovou tvarovanou konstrukcí, která se šroubuje na horní část AAP-01 (Round style uppers) pomocí předního montážního otvoru na horní lištu.

Quark je vybaven vnějším systémem nastavení kliknutím, které zajišťuje pružinový detent instalovaný do podvozku "Quark". Ten zajišťuje hmatový pocit při jakémkoli nastavení.

Instalace:

  1. "Quark" nahrazuje přítlačný šroub Loki komory
  2. Při instalaci seřizovače TDC "Quark" odstraňte stavěcí/ přítlačný šroub Loki TDC. Poznámka: Kovovou pojistnou destičku Loki lze na přání také odstranit, ale "Quark" funguje dobře i s ní.
  3. Zasuňte detenční šroub do šasi "Quark" tak, aby kulička pružiny směřovala do místa kola TDC. Nastavujte tak dlouho, dokud pružina detentu nebude vyčnívat do dutiny seřizovacího kolečka.
  4. Připevněte "Quark" k horní části pomocí dodaného vysokopevnostního upevňovacího šroubu. Nepřetěžujte ho a neodstraňujte horní část.
  5. Vložte seřizovací kolečko do šasi "Quark" a nainstalujte ho do hop-up komory Loki.
  6. Vizuálně zkontrolujte funkci hop-up komory a kolečka TDC "Quark" (odstranění šroubu umožňuje lepší pohled na deformaci hop gumy).
  7. Pokud si přejete větší odpor kolečka, pak je možné dotáhnout seřizovací prvek detentu. Dávejte pozor, abyste ho neutáhli příliš!
  8. Znovu sestavte a ručně zacyklujte RIF.
  9. Vyzkoušejte a nastavte hop-up s vybranými kvalitními kuličkami.

BarvaČerná