Tělo zásobníku SSX23

Tělo zásobníku SSX23/Mk23 Zobrazit větší
Náhradní díl pro zásobníky NOVRITSCH SSX-23 . Neobsahuje plnicí ventil, výfukový ventil, ústí zásobníku, tlačný jezdec, pružinu, plynový směrovač (gumičku). Pokud váš zásobník netěsní, měli byste nejprve zjistit, kde netěsní. Proto byste jej měli...
Náhradní díl pro zásobníky NOVRITSCH SSX-23 . Neobsahuje plnicí ventil, výfukový ventil, ústí zásobníku, tlačný jezdec, pružinu, plynový směrovač (gumičku). Pokud váš zásobník netěsní, měli byste nejprve zjistit, kde netěsní. Proto byste jej měli naplnit plynem a vložit do nádoby s vodou. Pokud bublinky nevycházejí u plnicího ventilu, ale ze stran základny zásobníku, pak se jedná o správnou součást. Pokud vycházejí z plnicího ventilu, pak byste měli plnicí ventil vyměnit. Kompatibilní se zásobníky z pistolí KJW, STTI, ASG, Y&P, Matrix bez blowbacku.
Zobrazit

420,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 5 ks

NOVRITSCH136

: NOVRITSCH

Koupí tohoto produktu získáte 4 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Náhradní díl pro zásobníky NOVRITSCH SSX-23. Neobsahuje plnicí ventil, výfukový ventil, ústí zásobníku, tlačný jezdec, pružinu, plynový směrovač (gumičku).
Pokud váš zásobník netěsní, měli byste nejprve zjistit, kde netěsní. Proto byste jej měli naplnit plynem a vložit do nádoby s vodou. Pokud bublinky nevycházejí u plnicího ventilu, ale ze stran základny zásobníku, pak se jedná o správnou součást. Pokud vycházejí z plnicího ventilu, pak byste měli plnicí ventil vyměnit.

Kompatibilní se zásobníky z pistolí KJW, STTI, ASG, Y&P, Matrix bez blowbacku.

BarvaČerná