Prodejna 1. a 8.5. uzavřena.

CNC mechanický zajišťovač spouště

Mechanické zajištění spouště pro mechabox verze II, respektive pro airsoftové zbraně typu M4. Zajištění spouště je kompletně vyrobené frézováním na CNC obráběcím centru z materiálu EN AW 7075. Oproti plastovému dílu je tento velmi odolný a...
Mechanické zajištění spouště pro mechabox verze II, respektive pro airsoftové zbraně typu M4. Zajištění spouště je kompletně vyrobené frézováním na CNC obráběcím centru z materiálu EN AW 7075. Oproti plastovému dílu je tento velmi odolný a spolehlivý. Oba díly jsou k sobě spojeny univerzálním šroubem M2,5mm, který zajišťuje perfektní rozebíratelný spoj bez nutnosti vyřezávání závitu. Pružinka není součástí dodávky.
Zobrazit

360,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 50 ks

6607

: RetroArms

Koupí tohoto produktu získáte 3 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Mechanické zajištění spouště pro mechabox verze II, respektive pro airsoftové zbraně typu M4. Zajištění spouště je kompletně vyrobené frézováním na CNC obráběcím centru z materiálu EN AW 7075. Oproti plastovému dílu je tento velmi odolný a spolehlivý.

Oba díly jsou k sobě spojeny univerzálním šroubem M2,5mm, který zajišťuje perfektní rozebíratelný spoj bez nutnosti vyřezávání závitu.

Pružinka není součástí dodávky.