Objednávky na op. Kandahár uzavřeny!!!

Respirátor KN95 FFP2 (5ks)

Respirátor KN95 FFP2 Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil

KN95 obličejová maska, filtrační efekt je až 95 procent. Vyrobeno z netkané textilie, odolné proti vlhkosti, netoxické, nedráždivé. Anti PM2.5, zákal, prach atd.

Prodej skončil Zobrazit alternativy

KN95-A

: China

KN95 obličejová maska, filtrační efekt je až 95 procent. Vyrobeno z netkané textilie, odolné proti vlhkosti, netoxické, nedráždivé. Anti PM2.5, zákal, prach atd.

Cena za 5 ks respirátorů. Univerzální velikost.

Certifikovaná respirační rouška je normy KN95 (odpovídající třídě ochrany FFP2 NR D). Ochranná norma KN95 je doporučována Světovou zdravotnickou organizací (WHO) jako minimálním standardem ochrany!

Šestivrstvá textilie s použitím vyspělých environmentálních materiálů účinně odolává jemným částicím a bakteriím při znečištění ovzduší.

Šestivrstvý design, netkaná textilie s vysokou hustotou, filtrace - vysoce prodyšná netkaná textilie, která může zabránit prachu, výfukovým plynům, pylu atd.

Respirátor nebo respirační rouška po nasazení filtruje vzduch, který vdechujete a zachycuje škodlivé látky, aby se nedostaly do vašeho dýchacího systému. Používání respirátoru je doplňkovou ochranou, stejně jako ochranné brýle nebo ochranný oděv. Respirátor je jednorázová ochranná pomůcka a běžně je určena na 8 hodinové použití.

Správné nasazení masky

Před prvním použitím je nutná důkladná hygiena rukou pomocí mýdla a teplé vody. Po umytí rukou přiložte vrchní část respirátoru k obličeji a následně přitlačte na obličej jeho spodní část. Když respirátor dokonale přilne k vaší tváři, upravte elastické popruhy tak, aby ho udržovali v bezpečné poloze. Správně nasazená ochranná maska musí těsně doléhat k obličeji a má zakrývat ústa, nos i bradu. Muži by měli být oholení, protože brada může způsobit netěsnosti. Při snímání masky se dotýkejte pouze popruhů, ne části, která filtruje vzduch.

EN 149:2001 +A1:2009 dle CE  R2016/425

Hmotnost35 (g)