OWB Řemínek pro Apple Watch (42/44mm) - Multicam

OWB Řemínek pro Apple Watch (42/44mm) - Multicam Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil

Operator Watch Band (OWB) - dokonalý řemínek pro náročné mise.

Prodej skončil Zobrazit alternativy

VG-OWB-APPLE-MC

: Ventum Gear

Tento řemínek Operator Watch Band je dokonalý řemínek pro hodinky Apple Watch (42/44 mm), speciálně navržený pro potřeby profesionálů v policii, armádě, při airsoftu a dalších outdoorových aktivitách. Nabízí styl, pohodlí a spolehlivost v každé situaci.

Řemínek Operator Watch Band je vyroben z vysoce kvalitního 100% polyamidového materiálu a vybaven konektory z nerezové oceli odolné proti korozi, takže splňuje nejvyšší standardy odolnosti a dlouhé životnosti. Vydrží náročné mise a zároveň poskytuje výjimečné pohodlí při nošení.

Nastavitelný systém zapínání na suchý zip umožňuje přizpůsobení na zápěstí a zajišťuje, že řemínek Operator Watch Band zůstane bezpečně a pohodlně na svém místě. Zaručuje spolehlivé upevnění hodinek Apple Watch a dává vám jistotu, že zůstanou přesně tam, kde mají být.

Řemínek Operator Watch Band vyniká jedinečným designem se vzory, které se mohou lišit, takže každý řemínek je individuální a osobitý. Kvalita je prioritou, takže řemínek Operator Watch Band je hrdě vyráběn v Evropě.

Tento řemínek splňuje specifické požadavky policistů, vojáků a outdoorových nadšenců. Je ideálním společníkem pro taktické operace, intenzivní airsoftové hry nebo dobrodružné výlety do přírody.

Nahraďte standardní řemínek svých hodinek Apple Watch (42/44 mm) tímto řemínkem Operator Watch Band a dodejte svým hodinkám profesionální vzhled a optimální výkon.

Poznámka: Hodinky Apple Watch (42/44 mm) nejsou součástí balení.

BarvaMulticam