Samoohřevná kapsle SMALL - 30g

Samoohřevná kapsle 30g Zobrazit větší

Samoohřevná kapsle SMALL od Adventure Menu je jako tvůj osobní kuchař v terénu, který ti umožní vychutnat si teplé jídlo kdekoli během tvých airsoftových misí. Tento praktický a inovativní přístup k vaření na cestách změní tvůj způsob stravování v přírodě.

45,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 10 ks

AM0010

: Adventure Menu

Pro tento produkt nejsou dostupné věrnostní body.


V terénu, kde každá vteřina a každý gram v batohu se počítá, je Samoohřevná kapsle SMALL od Adventure Menu přesně tím, co potřebuješ k získání teplého jídla. Tento revoluční produkt ti umožní bez ohně a vařiče rychle a efektivně ohřát jakýkoliv pokrm, což je ideální pro tvé airsoftové mise. Lehká a kompaktní, tato kapsle se snadno vejde do tvého výstroje a je připravena k použití, kdykoliv pocítíš hlad. Stačí přidat vodu, aktivovat kapsli a můžeš sledovat, jak se tvé jídlo ohřívá před tvýma očima. Samoohřevná kapsle SMALL ti nabízí nejen pohodlí, ale také bezpečný a spolehlivý způsob, jak si užít teplé jídlo, ať už jsi na tréninku, v zápasu, nebo prostě jen relaxuješ v přírodě. S touto kapslí se stane stravování v terénu snadným a pohodlným zážitkem, přinášejícím teplý komfort domova do tvého airsoftového dobrodružství.

30g samoohřevná kapsle - k ohřátí 1 x 500g hlavního jídla, nebo 2 x 200g nebo 250g jídel.

Lze použít pouze se speciálním sáčkem zipper-bag, který je součástí setu ALL IN a je na více použití.

Samoohřev, nebo také bezplamenný chemický ohřívač je speciální sáček, který ti sám ohřeje jídlo bez použití vařiče nebo nádobí a to za 12 minut! Mezitím můžete postavit stan, zapálit oheň; jednoduše strávit čas důležitějšími činnostmi než vařením.

Samoohřev funguje na principu exotermické reakce mezi oxidem vápenatým a vodou. Tento samoohřevný systém se skládá z ohřevných kapslí (30g na ohřev 500g jídla; 60g na ohřev 1kg jídla) a zipper-bagu, ve kterém se celý ohřev odehrává.