29.3. a 1.4. máme zavřeno

L96 AWS olivová (poničený obal)

Akční CENA Doprava ZDARMA
L96 AWS olivová Zobrazit větší
Karton od zbraně je poničení. Zbraň je naprosto v pořádku Manuální odstřelovací puška od firmy Tokyo Marui. Tato puška je jednoduše řečeno takřka bezproblémová, jednoduchá na použití a příjemná na manipulaci. Využívá chytrého HopUp systému,...
Karton od zbraně je poničení. Zbraň je naprosto v pořádku Manuální odstřelovací puška od firmy Tokyo Marui. Tato puška je jednoduše řečeno takřka bezproblémová, jednoduchá na použití a příjemná na manipulaci. Využívá chytrého HopUp systému, který je jednoduše nastavitelný díky umístění pod pažbičkou. Stejně, jako u reálné předlohy L96, je u Tokyo Marui L96 výškově nastavitelná lícní opěrka. Chod závěru na této opakovací pušce je výrazně hladký, a jednoduchý na obsluhu. Na rozdíl od většiny ostatních sniperských pušek, kde je potřeba upravovat přítlak hop upu malým imbusovým klíčem, Tokyo Marui využívá „ciferníkový“ rotační systém, který zajišťuje stálý chod, a konzistentní výkon. Díky umístění vespod pažbení je snadno přístupný.  Zpracování pouzdra závěru má skvělé zpracování, které má za výsledek nulové spáry ve spojích, navíc se skvělou povrchovou úpravou dílů. Ústí hlavně lze osadit přechodkou (14mm levotočivý závit) pro montáž tlumiče (tlumič a přechodka nejsou součástí balení)
Zobrazit

6 291,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

4 ks

MARUI051-DMG

: Tokyo Marui

Koupí tohoto produktu získáte 62 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Varianty produktů

Karton od zbraně je poničení. Zbraň je naprosto v pořádku

Manuální odstřelovací puška od firmy Tokyo Marui. Tato puška je jednoduše řečeno takřka bezproblémová, jednoduchá na použití a příjemná na manipulaci. Využívá chytrého HopUp systému, který je jednoduše nastavitelný díky umístění pod pažbičkou. Stejně, jako u reálné předlohy L96, je u Tokyo Marui L96 výškově nastavitelná lícní opěrka.

Chod závěru na této opakovací pušce je výrazně hladký, a jednoduchý na obsluhu.

Na rozdíl od většiny ostatních sniperských pušek, kde je potřeba upravovat přítlak hop upu malým imbusovým klíčem, Tokyo Marui využívá „ciferníkový“ rotační systém, který zajišťuje stálý chod, a konzistentní výkon. Díky umístění vespod pažbení je snadno přístupný.

 Zpracování pouzdra závěru má skvělé zpracování, které má za výsledek nulové spáry ve spojích, navíc se skvělou povrchovou úpravou dílů. Ústí hlavně lze osadit přechodkou (14mm levotočivý závit) pro montáž tlumiče (tlumič a přechodka nejsou součástí balení)

BarvaZelená
Úsťová rychlost (m/s)100 (m/s)
Doporučená váha munice0,25g - 0,28g
Délka1115 (mm)
Délka vnitřní hlavně530 (mm)
Hmotnost3280 (g)
Materiál tělaPlast
Hlava pístuPlast
Trn pružinyPlast
Materiál Hop-Up komoryKov
Materiál zásobníkuKov
Točný / TlačnýTlačný
Kapacita zásobníku40