WTS Replika balistického plátu SAPI do vesty - plast

Zdařilá replika balistického plátu pro neprůstřelné vesty a nosiče plátů.  Plát je dutý, vyroben z plastu. Váží 400 gramů. Rozměrově odpovídá velikosti středních balistických plátů a je určen pro vložení do kapsy vest tomu určených. V balení je...
Zdařilá replika balistického plátu pro neprůstřelné vesty a nosiče plátů.  Plát je dutý, vyroben z plastu. Váží 400 gramů. Rozměrově odpovídá velikosti středních balistických plátů a je určen pro vložení do kapsy vest tomu určených. V balení je jeden kus. Nemá žádnou balistickou odolnost. Jedná se o repliku - výplň vesty pro docílení větší realističnosti při stavbě výstroje.
Zobrazit

220,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 50 ks

WOSP62

: Wosport

Koupí tohoto produktu získáte 2 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Zdařilá replika balistického plátu pro neprůstřelné vesty a nosiče plátů.  Plát je dutý, vyroben z plastu. Váží 400 gramů. Rozměrově odpovídá velikosti středních balistických plátů a je určen pro vložení do kapsy vest tomu určených.

V balení je jeden kus. Nemá žádnou balistickou odolnost. Jedná se o repliku - výplň vesty pro docílení větší realističnosti při stavbě výstroje.

BarvaČerná