Prodejna 1. a 8.5. uzavřena.

Zavírací nůž Gerber Order, Drop Point, černý

Zavírací nůž Gerber Order, Drop Point, černý Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil

Gerber Order je taktický nůž, se vším co k tomu patří. Je jednoručně otvíraný, odolný a spolehlivý. A samozřejmě nemůžou chybět zuby na čepeli. Order je  taktický zavírací nůž v elegantním designu kombinujícím černěnou čepel s černou rukojetí....
Gerber Order je taktický nůž, se vším co k tomu patří. Je jednoručně otvíraný, odolný a spolehlivý. A samozřejmě nemůžou chybět zuby na čepeli. Order je  taktický zavírací nůž v elegantním designu kombinujícím černěnou čepel s černou rukojetí. Ta je texturována pro co nějvětší jistotu úchopu. A je vyrobena z kratonu, což je téměř nerozbitný materiál. Materiál čepele je  nerezová ocel 420HC . Typ čepele je Drop point. Otevřenou čepel jistí pojistka typu lock back. Hmotnost nože je  153 gramů .   Gerber Order   Celková délka: 21, 7 cm Délka čepele: 9, 6 cm Typ čepele: Drop point Materiál čepele: 120HC Hmotnost: 153 g Pojistka: Lock back Materiál rukojeti: Kraton Výrobce: Gerber Gerber Order je nůž určený jako EDC (Every Day Carry). Je to spolehlivý parťák do každé situace jak do ulic, tak i do lesa. https://www.youtube.com/watch?v=vbYwclrLeB8  
Zobrazit
Prodej skončil Zobrazit alternativy

30-001011

: Gerber

Gerber Order je taktický nůž, se vším co k tomu patří. Je jednoručně otvíraný, odolný a spolehlivý. A samozřejmě nemůžou chybět zuby na čepeli.

Order je taktický zavírací nůž v elegantním designu kombinujícím černěnou čepel s černou rukojetí. Ta je texturována pro co nějvětší jistotu úchopu. A je vyrobena z kratonu, což je téměř nerozbitný materiál. Materiál čepele je  nerezová ocel 420HC. Typ čepele je Drop point. Otevřenou čepel jistí pojistka typu lock back. Hmotnost nože je 153 gramů.

 

Gerber Order

 

  • Celková délka: 21, 7 cm
  • Délka čepele: 9, 6 cm
  • Typ čepele: Drop point
  • Materiál čepele: 120HC
  • Hmotnost: 153 g
  • Pojistka: Lock back
  • Materiál rukojeti: Kraton
  • Výrobce: Gerber

Gerber Order je nůž určený jako EDC (Every Day Carry). Je to spolehlivý parťák do každé situace jak do ulic, tak i do lesa.

https://www.youtube.com/watch?v=vbYwclrLeB8

 

BarvaČerná