Obchod zatvorený 1. a 8.5.

Zavírací nůž Gerber Order, Drop Point, černý

Zavírací nůž Gerber Order, Drop Point, černý Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený

Gerber Order je taktický nůž, se vším co k tomu patří. Je jednoručně otvíraný, odolný a spolehlivý. A samozřejmě nemůžou chybět zuby na čepeli. Order je  taktický zavírací nůž v elegantním designu kombinujícím černěnou čepel s černou rukojetí....
Gerber Order je taktický nůž, se vším co k tomu patří. Je jednoručně otvíraný, odolný a spolehlivý. A samozřejmě nemůžou chybět zuby na čepeli. Order je  taktický zavírací nůž v elegantním designu kombinujícím černěnou čepel s černou rukojetí. Ta je texturována pro co nějvětší jistotu úchopu. A je vyrobena z kratonu, což je téměř nerozbitný materiál. Materiál čepele je  nerezová ocel 420HC . Typ čepele je Drop point. Otevřenou čepel jistí pojistka typu lock back. Hmotnost nože je  153 gramů .   Gerber Order   Celková délka: 21, 7 cm Délka čepele: 9, 6 cm Typ čepele: Drop point Materiál čepele: 120HC Hmotnost: 153 g Pojistka: Lock back Materiál rukojeti: Kraton Výrobce: Gerber Gerber Order je nůž určený jako EDC (Every Day Carry). Je to spolehlivý parťák do každé situace jak do ulic, tak i do lesa. https://www.youtube.com/watch?v=vbYwclrLeB8  
Viac
Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

30-001011

: Gerber

Gerber Order je taktický nůž, se vším co k tomu patří. Je jednoručně otvíraný, odolný a spolehlivý. A samozřejmě nemůžou chybět zuby na čepeli.

Order je taktický zavírací nůž v elegantním designu kombinujícím černěnou čepel s černou rukojetí. Ta je texturována pro co nějvětší jistotu úchopu. A je vyrobena z kratonu, což je téměř nerozbitný materiál. Materiál čepele je  nerezová ocel 420HC. Typ čepele je Drop point. Otevřenou čepel jistí pojistka typu lock back. Hmotnost nože je 153 gramů.

 

Gerber Order

 

  • Celková délka: 21, 7 cm
  • Délka čepele: 9, 6 cm
  • Typ čepele: Drop point
  • Materiál čepele: 120HC
  • Hmotnost: 153 g
  • Pojistka: Lock back
  • Materiál rukojeti: Kraton
  • Výrobce: Gerber

Gerber Order je nůž určený jako EDC (Every Day Carry). Je to spolehlivý parťák do každé situace jak do ulic, tak i do lesa.

https://www.youtube.com/watch?v=vbYwclrLeB8

 

FarbaČierna