Kukla s gumovou ochrannou maskou WST 2.0 - Písková

Máme pro vás novou WoSporT kuklu s gumovou ochrannou maskou - vytvořenou nejen pro váš styl, ale i pro prevenci návštěvy zubaře!
Ano, s tímto kouskem budete vypadat Tacticool a zároveň vám v puse zůstanou všechny perličky na svých místech.

300,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 10 ks

WOSP184-TAN

: Wosport

Koupí tohoto produktu získáte 3 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Varianty produktů

Pohodlné nošení a ochranna

WoSporT kukla, která kombinuje skvělou ochranu, pohodlí a univerzální velikost, je ideální pro každého, komu při míření překáží velké masky.
Tato kukla je vybavena silikonovou integrovanou maskou okolo úst, která se elasticky přizpůsobí každé čelisti a zajišťuje optimální ochranu zubů před zásahem kuličkou.
Kukla je navíc prodyšná, velmi elastická a tím i vhodná na celodenní nošení.

Specifikace:

Váha: 100 g

WoSporT - Kde kvalita potká dostupnost

WoSporT Industry, sídlící v hračkářském městě Guangdong Chenghai, se po letech rozvoje stal komplexním podnikem integrujícím výzkum, vývoj, výrobu a služby. Zaměřují se na vývoj, výrobu a prodej outdoorové výstroje. Jejich silnou stránkou jsou produkty jako outdoorové helmy, ochranné masky, taktické uniformy, outdoorové brýle, taktické vesty, taktická sluchátka/PTT, horolezecké batohy, sportovní ochranné pomůckytaktické opaskybrašny na zbraň a popruhy. Brýle, masky a přilby jsou testovány podle ANSI Z80.3 (odolnost minimálně 700 FPS). Uniformy a taktické vesty navíc dosáhly evropského standardu IV

BarvaPísková