Ponožky ANAREUS (vel. 41-46) - Černé

Ponožky Anareus: Kamarád pro vaše nohy! 

Víte, co potřebuje každý kamarád s výhodami? Něco výjimečného, něco, co je spolehlivé a zároveň stylové.
No a tady přicházíme na řadu my s tím pravým kouskem, který osvěží vaše nohy a zahřeje až u srdíčka! Představujeme vám naše exkluzivní ponožky Anareusponožky s výhodami!

150,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 10 ks

ANAR62

: ANAREUS

Koupí tohoto produktu získáte 1 bod.
Jak fungují věrnostní body?


Proč právě ponožky Anareus?

Vyrábíme je ze 100% lásky, 80% bavlny, 15% polyamidu a 5% elastanu, což zajišťuje dokonalý balanc mezi měkkostí a odolností. Vaše nohy budou jako v bavlnce, i když se zrovna procházíte v drsném terénu! 

Mají styl, který očaruje: Černé ponožky se žlutým logem Anareus jsou jako váš tajný průvodce v cestě za adrenalinem. Jsou nejen praktické, ale také stylové. Přijměte výzvu a dejte svým nohám tu správnou dávku elegance!

Kamarád s výhodami: Naše ponožky nejsou jen obyčejné ponožky. Jsou to vaši věrní kamarádi, kteří vám poskytnou podporu a komfort bez ohledu na to, kde se vaše dobrodružství odehrávají.

Vyrobeno s láskou: Každý kousek je vyroben s láskou a péčí v České republice. Jsme hrdí na to, že můžeme nabídnout kvalitu.

Nyní můžete dopřát svým nohám to nejlepší. Ponožky Anareus nejsou jen ponožky, je to způsob života, kamarádský vztah, který nezná hranic. Takže proč si je nedopřát?

Složení: 80% bavlny, 15% polyamidu a 5% elastanu

Teplota praní: 40 °C

Ponožky Anareus, aby každý váš krok šel správným směrem!

BarvaČerná