Prodejna 1. a 8.5. uzavřena.

Vysoká montáž kolimátoru - V3

Vysoká montáž pro kolimátory typu T1 od známé firmy Novritsch. Výška montáže je 3,8cm a tím pádem nebudou masky nebo případné noční vidění dělat problém při míření. V kombinaci s kolimátorém a magnifierem Vector Optics Maverick III tvoří...
Vysoká montáž pro kolimátory typu T1 od známé firmy Novritsch. Výška montáže je 3,8cm a tím pádem nebudou masky nebo případné noční vidění dělat problém při míření. V kombinaci s kolimátorém a magnifierem Vector Optics Maverick III tvoří perfektní duo, které funguje naprosto dokonale a nestane se vám že kvůli paralaxe je kolimátor jinak seřízený sám a jinak s magnifierem. Součástí balení je imbusový klíč.
Zobrazit

600,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

1 ks

NOVRITSCH151

: NOVRITSCH

Koupí tohoto produktu získáte 6 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Vysoká montáž pro kolimátory typu T1 od známé firmy Novritsch. Výška montáže je 3,8cm a tím pádem nebudou masky nebo případné noční vidění dělat problém při míření. V kombinaci s kolimátorém a magnifierem Vector Optics Maverick III tvoří perfektní duo, které funguje naprosto dokonale a nestane se vám že kvůli paralaxe je kolimátor jinak seřízený sám a jinak s magnifierem.

Součástí balení je imbusový klíč.

BarvaČerná