Ocelová páka spoušťového mechanismu Well L96 MB01, 04, 05, 08...

Ocelová páka spoušťového mechanismu odstřelovacích pušek Well. Originální páky ve zbraních jsou vyrobeny takřka výhradně ze zinkových či hliníkových slitin a po čase únavou materiálu praskají. Riziko roste přímo úměrně se silou použité pružiny....
Ocelová páka spoušťového mechanismu odstřelovacích pušek Well. Originální páky ve zbraních jsou vyrobeny takřka výhradně ze zinkových či hliníkových slitin a po čase únavou materiálu praskají. Riziko roste přímo úměrně se silou použité pružiny. Páka výrobce AirsoftPro® je vyrobena z jednoho kusu oceli na přesných CNC strojích a kalena (HRC48-55). Poskytuje dostatečnou pevnost při jakémkoliv upgrade. Tato vzpěra je určena pro zbraně Maruzen L96, nebo Well MB01, 04, 05, 08 a řadu dalších.
Zobrazit

379,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

5 ks

ASPRO342

: AIRSOFTPRO

Koupí tohoto produktu získáte 3 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Ocelová páka spoušťového mechanismu odstřelovacích pušek Well. Originální páky ve zbraních jsou vyrobeny takřka výhradně ze zinkových či hliníkových slitin a po čase únavou materiálu praskají. Riziko roste přímo úměrně se silou použité pružiny.

Páka výrobce AirsoftPro® je vyrobena z jednoho kusu oceli na přesných CNC strojích a kalena (HRC48-55). Poskytuje dostatečnou pevnost při jakémkoliv upgrade.

Tato vzpěra je určena pro zbraně Maruzen L96, nebo Well MB01, 04, 05, 08 a řadu dalších.