29.3. a 1.4. máme zavřeno

Odlehčený hybridní píst ZERO pro pušky L96, MB01,05,06, SW M24, M99 a další

  Zesílený píst pro vaši odstřelovací pušku. Pro co největší výkon a odolnost. Hybridní píst se skládá ze tří různých materiálů: Maximálně odlehčené lehké hliníkové tělo. Polyacetalový (POM) kroužek pro dobrou kluznost ve...
  Zesílený píst pro vaši odstřelovací pušku. Pro co největší výkon a odolnost. Hybridní píst se skládá ze tří různých materiálů: Maximálně odlehčené lehké hliníkové tělo. Polyacetalový (POM) kroužek pro dobrou kluznost ve válci. Záchyt pístu z nerezové oceli. Ve srovnání s předchozí verzí byl píst celý zcela přepracován. Pro vyšší životnost se změnila a zvětšila dorazová guma. Přední otvory vyúsťují pod tesnícím kroužkem a roztahují ho. Dochází tak k většímu utěsnění. Náraz pístu při výstřelu je tak rozložen na větší plochu a méně namáhá píst i hlavu válce. Drážka pod těsnícím o-kroužkem je mělčí s upraveným tvarem a snižuje tak riziko deformace hlavy vlivem nárazů. Další zaměření v této generaci bylo na výkon pístu. Nerezový záchyt je kratší, lépe uložen v těle pístu a píst je více odlehčen. Podařilo se tak snížit hmotnost o 25% proti předchozí generaci. A nižší hmotnost znamená vyšší výkon. VLASTNOSTI A PARAMETRY: Tělo pístu je vyrobeno obráběním na přesných CNC strojích z lehké, ale velmi odolné hliníkové slitiny 6061-T6 (Dural) s kvalitním eloxovaným povrchem. Záchyt pístu je vyroben z nerezové odeli. Hlava pístu je protitlaká s těsnícím O-kroužkem (při výstřelu dochází k roztažení O-kroužku a lepšímu utěsnění). Zvětšený vnitřní průměr pístu umožňuje (a doporučujeme) vložit i silnější 9mm upgrade pružiny. Rozměry: délka - 117mm, vnější průměr - 19,8mm, vnitřní průměr - 13,5mm Hmotnost: 30g POUŽITÍ: Maruzen APS 2, EX  , Type96 Well MB01, MB04, MB05, MB06, MB08, MB13, MB14 Snow Wolf (SW) M24 SW-04 , M99 SAG E&C L96 Specna Arms L96
Zobrazit

619,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 5 ks

ASPRO365

: AIRSOFTPRO

Koupí tohoto produktu získáte 6 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


 

Zesílený píst pro vaši odstřelovací pušku. Pro co největší výkon a odolnost. Hybridní píst se skládá ze tří různých materiálů:

  • Maximálně odlehčené lehké hliníkové tělo.

  • Polyacetalový (POM) kroužek pro dobrou kluznost ve válci.

  • Záchyt pístu z nerezové oceli.

Ve srovnání s předchozí verzí byl píst celý zcela přepracován. Pro vyšší životnost se změnila a zvětšila dorazová guma. Přední otvory vyúsťují pod tesnícím kroužkem a roztahují ho. Dochází tak k většímu utěsnění. Náraz pístu při výstřelu je tak rozložen na větší plochu a méně namáhá píst i hlavu válce. Drážka pod těsnícím o-kroužkem je mělčí s upraveným tvarem a snižuje tak riziko deformace hlavy vlivem nárazů. Další zaměření v této generaci bylo na výkon pístu. Nerezový záchyt je kratší, lépe uložen v těle pístu a píst je více odlehčen. Podařilo se tak snížit hmotnost o 25% proti předchozí generaci. A nižší hmotnost znamená vyšší výkon.

VLASTNOSTI A PARAMETRY:

  • Tělo pístu je vyrobeno obráběním na přesných CNC strojích z lehké, ale velmi odolné hliníkové slitiny 6061-T6 (Dural) s kvalitním eloxovaným povrchem.
  • Záchyt pístu je vyroben z nerezové odeli.
  • Hlava pístu je protitlaká s těsnícím O-kroužkem (při výstřelu dochází k roztažení O-kroužku a lepšímu utěsnění).
  • Zvětšený vnitřní průměr pístu umožňuje (a doporučujeme) vložit i silnější 9mm upgrade pružiny.
  • Rozměry: délka - 117mm, vnější průměr - 19,8mm, vnitřní průměr - 13,5mm
  • Hmotnost: 30g

POUŽITÍ:

  • Maruzen APS 2, EX  , Type96
  • Well MB01, MB04, MB05, MB06, MB08, MB13, MB14
  • Snow Wolf (SW) M24 SW-04 , M99
  • SAG E&C L96
  • Specna Arms L96