Gumička se suchým zipem na zajištění obsahu sumky - Coyote

WoSporT jistící gumička pro otevřená pouzdra drží (nejen) zásobníky v sumce pevněji než káva vaši pozornost při pondělním ránu.

Protože v boji nemáme čas na ztráty!

WoSporT - Vaše výbava, vaše pravidla!

70,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 50 ks

WOSP187-COY

: Wosport

Pro tento produkt nejsou dostupné věrnostní body.


Varianty produktů

Využití a efektivita

Tato pojistná gumička s táhlem na suchý zip je navržena pro bezproblémové použití s kompatibilními sumkami, chest-rigy a Insert panely. Táhlo je vyrobeno z odolného materiálu Cordura, zajišťuje spolehlivost a odolnost v náročných podmínkách. Suchý zip přidává další vrstvu ochrany pro vaše cenné vybavení, zatímco kompatibilita s otevřenými sumkami umožňuje snadný a rychlý přístup k nezbytným nástrojům.
Ideální pro každodenní nasazení!

WoSporT - Kde kvalita potká dostupnost

WoSporT Industry, sídlící v hračkářském městě Guangdong Chenghai, se po letech rozvoje stal komplexním podnikem integrujícím výzkum, vývoj, výrobu a služby. Zaměřují se na vývoj, výrobu a prodej outdoorové výstroje. Jejich silnou stránkou jsou produkty jako outdoorové helmy, ochranné masky, taktické uniformy, outdoorové brýle, taktické vesty, taktická sluchátka/PTT, horolezecké batohy, sportovní ochranné pomůckytaktické opaskybrašny na zbraň a popruhy. Brýle, masky a přilby jsou testovány podle ANSI Z80.3 (odolnost minimálně 700 FPS). Uniformy a taktické vesty navíc dosáhly evropského standardu IV

BarvaCoyote