Prodejna 1. a 8.5. uzavřena.

Taktická vesta pro psa - černá

Taktická vesta pro psa - černá, velikost M Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil

Primal Gear je nová značka taktického a EDC vybavení. Zařízení Primal Gear je vyrobeno z nylonu 1000D, která kombinuje extrémní pevnost a odolnost. Použití silných švů a vysoce kvalitních prvků, jako jsou pásky, háčky a smyčky popruhy nebo...
Primal Gear je nová značka taktického a EDC vybavení. Zařízení Primal Gear je vyrobeno z nylonu 1000D, která kombinuje extrémní pevnost a odolnost. Použití silných švů a vysoce kvalitních prvků, jako jsou pásky, háčky a smyčky popruhy nebo spony, výrazně zvýšilo odolnost a trvanlivost výrobků této značky. Pevná a lehká taktická psí vesta vyrobená společností Primal Gear. Vesta byla ušitá z odolného nylonu a používá vysoce kvalitní popruhy. Díky třech velikostem a nastavitelné délce popruhu lze vestu přizpůsobit různým velikostem a konstrukci zvířat. Všechny pásky mají značný rozsah nastavení se samosvorným uzávěrem spony. Vnitřek celé vesty má povrch síťovaný, což zlepšuje pohodlí při nošení a ventilaci psa. Přední popruh je opatřen měkkou manžetou / komfortní podložkou. Vesta obsahuje 2 rukojeti pro držení psa a 2 kovové západky pro uchycení vodítka. V horní části je po celé délce velký hák a smyčkový spojovací panel a po stranách jsou řady popruhů MOLLE / PALS, které lze použít k uchycení dalších sumek v libovolné konfiguraci. Vesta: - kompatibilní s nosným systémem MOLLE / PALS - 2 rukojeti - 2 kovové západky pro vodítko - velký rozsah nastavení - k dispozici ve třech velikostech - velký Velcro panel pro upevnění patchů apod. na suchý zip - přední popruh s komfortní podložkou - distanční oka na vnitřní straně
Zobrazit
Prodej skončil Zobrazit alternativy

: Primal Gear

Primal Gear je nová značka taktického a EDC vybavení.
Zařízení Primal Gear je vyrobeno z nylonu 1000D, která kombinuje extrémní pevnost a odolnost.
Použití silných švů a vysoce kvalitních prvků, jako jsou pásky, háčky a smyčky popruhy nebo spony, výrazně zvýšilo odolnost a trvanlivost výrobků této značky.

Pevná a lehká taktická psí vesta vyrobená společností Primal Gear. Vesta byla ušitá z odolného nylonu a používá vysoce kvalitní popruhy. Díky třech velikostem a nastavitelné délce popruhu lze vestu přizpůsobit různým velikostem a konstrukci zvířat. Všechny pásky mají značný rozsah nastavení se samosvorným uzávěrem spony.

Vnitřek celé vesty má povrch síťovaný, což zlepšuje pohodlí při nošení a ventilaci psa.

Přední popruh je opatřen měkkou manžetou / komfortní podložkou. Vesta obsahuje 2 rukojeti pro držení psa a 2 kovové západky pro uchycení vodítka. V horní části je po celé délce velký hák a smyčkový spojovací panel a po stranách jsou řady popruhů MOLLE / PALS, které lze použít k uchycení dalších sumek v libovolné konfiguraci.

Vesta:

- kompatibilní s nosným systémem MOLLE / PALS
- 2 rukojeti
- 2 kovové západky pro vodítko
- velký rozsah nastavení
- k dispozici ve třech velikostech
- velký Velcro panel pro upevnění patchů apod. na suchý zip
- přední popruh s komfortní podložkou
- distanční oka na vnitřní straně

BarvaČerná