Prodejna 1. a 8.5. uzavřena.

CTM set zesílené pružiny vodícího trnu závěru a trysky 200% pro AAP01/C

Dosáhněte maximální odolnosti a spolehlivosti své GBB plynové pistole AAP-01 a AAP-01C díky dílům od CTM TAC! 

CTM TAC zesílená pružina vodícího trnu závěru a trysky 200% vyrobená z ocelové pružiny SWP-A v Německu poskytuje hladký chod a zvyšuje odolnost zbraně (závěr nenaráží o blok závěru).

Dopřejte své pistoli to nejlepší, dopřejte jí díly od CTM TAC!

100,00 Kč s DPH



Dostupnost: Není skladem

CTM0055

: CTM TAC

Koupí tohoto produktu získáte 1 bod.
Jak fungují věrnostní body?


Zvyšte výkon své GBB plynové pistole AAP-01 s CTM TAC zesílenou pružinou závěru a trysky 200%, které vám poskytnou:

  • Zvýšená rychlost cyklu závěru:

     Tato funkce zajišťuje, že závěr se pohybuje rychleji. Rychlejší cyklus závěru může znamenat rychlejší a efektivnější střelbu. Až 2x vyšší kadence.

  • Vodicí trn nebude udeřovat do závěru:

     Tím, že vodicí trn neudeří do závěru, se zabraňuje možným poškozením nebo opotřebení jeho částí. To přispívá k dlouhodobé spolehlivosti a odolnosti zbraně.
  • Snížení zpětného rázu:

     Redukce zpětného rázu může přinést pohodlnější střelbu tím, že minimalizuje zpětný náraz a vibrace při výstřelu. To může být zejména prospěšné při full-auto střelbě.

  • Hladké a konzistentní podávání kuliček:

     Tato funkce zajišťuje, že podávání BB kuliček probíhá hladce a konzistentně. To je klíčové pro přesnost střelby a minimalizaci problémů s podáváním střeliva během používání.

Klíčové vlastnosti:

  • Materiál: Ocelový pružinový drát (SWP-A) z Německa
  • Kompatibilita: Vhodné pro modely AAP-01 a AAP-01C
  • Síla pružiny: 200% 

Obsah balení:

  • 1 kus pružiny závěru
  • 1 kus pružiny trysky

CTM TAC

CTM TAC je inovativní společnost sídlící ve městě Zhubei v Hsinchu County na Taiwanu, která se specializuje na výrobu a design vybavení, dílů pro airsoft komunitu a hráče Speedsoftu. Jejich filozofie spočívá v tom, že každý názor a zpětná vazba zákazníků jsou pro ně klíčové. Pečlivě vyhodnocují veškerou zpětnou vazbu a snaží se neustále zdokonalovat, aby optimalizovali své produkty podle svých zákazníků. Zaměřují se na design produktů pro airsoftové a soutěžní GBB pistole, přičemž každý výrobek je vytvářen s ohledem na jejich uživatele.
Kromě výroby vlastních produktů vítají také unikátní a nové nápady od vás hráčů. S radostí vám pomohou s celým výrobním procesem a mohou vaše nápady proměnit ve skutečnost díky jejich rozsáhlým znalostem v technikách CNC obrábění a vstřikování plastů. Pokud máte zájem o jejich služby, neváhejte je kontaktovat!
Jejich exkluzivní partner pro Českou republiku jsme my, Anareus - váš kamarád s výhodami!