Prodejna 1. a 8.5. uzavřena.

Lightweight SENS Cvrččí proteinové penne s kuřecím masem v kreolské omáčce 400g

Obohať své outdoorové dobrodružství o výjimečný proteinový zážitek s těmito inovativními cvrččími proteinovými penne, které jsou doplněné kuřecím masem v lahodné kreolské omáčce. Tato skvělá kombinace nejen zasytí tvou chuť, ale přinese ti také výživné proteinové benefity hmyzu. S lehkými, ale sytými porcemi si užij plnou energii pro své outdoorové a airsoftové dobrodružství.

289,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 5 ks

AM0054

: Adventure Menu

Koupí tohoto produktu získáte 2 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Tento pokrm, Lightweight SENS cvrččí proteinové penne s kuřecím masem v kreolské omáčce, představuje revoluční spojení výjimečné chuti, výživných proteinů z cvrčků a tradičního kuřecího masa v pikantní kreolské omáčce. Přinášíme inovativní přístup k stravování v outdoorových podmínkách nebo při náročných airsoftových akcí. Snadno přenosný produkt v balení 400g, připravený k okamžité konzumaci po ohřátí. Užij si sytou porci plnou chutí a energie, která ti dodá sílu pro další tvé airsoft hry.

Toto jídlo je lepší alternativa MRE.

Složení:

Kuřecí prsa (26%), SENS těstoviny (25%) (semolina (80%), cvrččí mouka (Acheta domesticus) (20%)), smetana, papriková klobása (vepřové maso, sůl, paprika, kmín, česnek), cibule, sýr Parmesan (mléko, syřidlo, sůl), mouka kukuřičná, mouka rýžová, olivový olej, sůl, petržel, paprika sladká, česnek, pepř bílý, oregáno, tymián, bazalka, pepř.