29.3. a 1.4. máme zavřeno

Zeleninové rizoto s tofu

Zeleninové rizoto s tofu od Adventure Menu je lahodná a vyvážená vegetariánská volba pro airsoftové hráče. Tento lehký a zdravý pokrm dodá energii a uspokojí chuť na dobré jídlo v jakékoli fázi tvé airsoftové mise.

185,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 5 ks

AM0027

: Adventure Menu

Koupí tohoto produktu získáte 1 bod.
Jak fungují věrnostní body?


Pro ty chvíle na airsoftovém hřišti, kdy hledáš něco lehkého, ale zároveň výživného, je Zeleninové rizoto s tofu od Adventure Menu ideálním řešením. Tento pokrm spojuje svěží chutě zeleniny s výtečným tofu a kvalitní rýží, tvořící dokonalý mix pro obnovu tvé energie. Jeho lehké balení a snadná příprava znamenají, že můžeš rychle mít hotový a chutný oběd nebo večeři, ať už jsi kdekoli. Zeleninové rizoto s tofu od Adventure Menu je nejen výživné, ale také nabízí rozmanité a osvěžující chutě, které tě nabijí energií a udrží v kondici pro tvé airsoftové mise. Tento vegetariánský pokrm je skvělou volbou pro každého, kdo hledá zdravou a chutnou alternativu v terénu

Toto jídlo je lepší alternativa MRE.

Složení:

zelenina 54% (zelené fazolky, baby karotka, hrášek, kukuřice, rajčata, papriky, cibule), rýže parboiled 25%, Tofu 20% (sója, mořská sůl Nigari), řepkový olej, sůl (sůl, jodičnan draselný), provensálské koření, kmín, pepř, chilli.
Alergeny: sója

1 balení – hmotnost 400 g +- 5%.
Uvedená energetická hodnota je na celé balení.

Energetická hodnota 1648 kJ

Sacharidy 9.2 g

Proteiny 19.2 g

Tuky 11.2 g