Objednávky na op. Kandahár uzavřeny!!!

M4 Spec Ops (SA-A07 ONE™) - černá

Specna Arms řadou ONETM potěšila všechny fanoušky kvalitních airsoftových replik. Ve spojení kvalitního materiálu, inovativního systému pro rychlou výměnu pružiny a atraktivní ceny posunuli kvalitu o pořádný kus nahoru. Legendární model M4 byl tentokrát oděn do černého hávu v provedení „Spec Ops“.

6 290,00 Kč s DPH



Dostupnost: Není skladem

SPARMS220

: Specna Arms

Koupí tohoto produktu získáte 62 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Replika útočné pušky SA-A07 od společnosti Specna Arms je vyrobena převážně z jednotné slitiny zinku a hliníku, která je v nejzranitelnějších místech repliky vyztužena ocelovými prvky (ocelové prvky - všechny šrouby, čepy a otočné prvky taktického závěsu). Pažba SF ukládající baterii i pistolová rukojeť byly vyrobeny z polymeru. Závěr repliky a rukojeť RIS prošly procesem eloxování, který zaručuje vysoký stupeň ochrany proti korozi. Barva byla nanesena procesem práškového lakování poté, co povrch před nanesením barvy prošel procesem pískování. Tento způsob nanášení barvy je známý z replik, například od společnosti G&P, a zajišťuje mnohem vyšší odolnost nanesené barvy proti oděru, než je obvyklé.

Díly repliky do sebe velmi dobře zapadají - způsobem, který bylo dosud možné zaznamenat výhradně u replik od špičkových výrobců, jako jsou G&P nebo Classic Army, je replika také dokonale vyvážená. To umožňuje téměř ideální ovladatelnost repliky a její hmotnost je po vzetí přes rameno téměř neznatelná.

Replika je vybavena systémem rychlého uvolnění pružiny, takzvaným Enter & Convert™. Díky tomuto systému je možné rychle a pohotově přizpůsobit výkon repliky podmínkám na hřišti, aniž by bylo nutné mít přístup do dílny nebo sadu speciálního nářadí.

Výhody systému Enter & Convert™ lze jen těžko přecenit. Vzhledem k současným celoevropským tendencím využívat zákonná omezení týkající se úsťové rychlosti replik nebo interních předpisů uvnitř různých skupin zaručuje systém uživateli pestrou sadu možností a dostatek volnosti. Systém Enter & Convert™ umožňuje s minimálním časovým úsekem měnit hlavní pružinu, a tím přizpůsobit úsťovou rychlost.

Replika je plně kompatibilní s bateriemi LiPo a LiFe. Vzhledem k základní úsťové rychlosti ~410 FPS, kterou zajišťuje hlavní pružina standardně instalovaná výrobcem, je replika ideální pro střelbu na střední vzdálenosti. Součástí sady je také pružina M90, která umožňuje snížit úsťovou rychlost na ~310 FPS a v důsledku toho přizpůsobit repliku pro boj na krátkou vzdálenost a v interiéru.

Zesílený Mechabox ukrývá ocelové hlavní vedení pružiny, které je prvkem systému Enter & Convert™, a také 8mm kuličková ložiska a ocelová závitová kola, která jsou umístěna na distančních podložkách. Systém je zajištěn pomocí čtyř protizávitů. K dispozici je válec typu 2 a ocelový přerušovač. Replica je z výroby vybavena přesnou, rotační jednotkou Hop-Up polymerového typu, která umožňuje velmi přesnou a stabilní regulaci BBs.

Vylepšená verze obsahuje řadu nových, zesílených dílů, jako např:

  • sada zesílených, ocelových ozubených kol
  • ocelové vedení pružiny
  • lehký polymerový píst
  • hliníková dotažená hlava pístu
  • kovová hlava válce
  • utažená, kovová tryska

Replika je vybavena 22mm horní lištou RIS, chráničem ruky RIS a nastavitelnou pažbou. Horní lišta RIS je vybavena kovovými výklopnými železnými mířidly, která lze volně odejmout, aby vznikl prostor pro upevnění zvoleného zaměřovacího zařízení. Díky výsuvné pažbě s protiskluzovou podložkou pažby je možné přizpůsobit délku repliky typu postavy a preferencím uživatele. Jedná se o verzi se zkrácenou hlavní, která je vybavena integrovaným tlumičem hluku. Tlumič je částečně ukryt pod rukojetí, což vytváří velmi kompaktní konstrukci.

Pro zvýšení realističnosti hry je replika vybavena také funkčním mechanismem záchytu závěru.

Replika se dodává s ocelovým zásobníkem Hi-Cap na 300 kuliček. Jeho barevný vzor odpovídá zásobníkům určeným pro ostré střelné zbraně obvykle používané ozbrojenými složkami.

Sada neobsahuje baterii ani nabíječku.

Sada obsahuje:

  • repliku
  • zásobník
  • železná mířidla
  • přídavnou hlavní pružinu

Další příslušenství viditelné na fotografiích není součástí sady!

BarvaČerná
Úsťová rychlost (m/s)115 (m/s)
Doporučená váha munice0,25g - 0,28g
Závit14- (mm)
Délka vnější (minimální)695 (mm)
Délka vnější (maximální)780 (mm)
Délka vnitřní hlavně275 (mm)
Hmotnost2580 (g)
Materiál tělaKov
Verze mechaboxuV2 - ESA™
Velikost ložisek8 (mm)
Materiál ložisekKov
Hlava pístuPlast
TryskaPlast
Trn pružinyKov
Materiál Hop-Up komoryPlast
Typ konektoruT-Dean
Materiál zásobníkuPlast
Točný / TlačnýTlačný
Kapacita zásobníku125
MOSFETANO
ProcesorovkaNE
BlowbackNE
Baterie součástí baleníNE
NabíječkaNE