Prodejna 1. a 8.5. uzavřena.

Tokyo Marui M4 Sopmod Next-Gen (NGRS EBB) - Černá (ražení Marui)

Možná patříte mezi lidi, kteří dělají kompromisy, spokojí se s málem a jsou nenároční...

Nebo jste ti, kteří si koupí zbraně od Tokyo Marui!

TM M4 Sopmod nabízí silný zpětný ráz NGRS, spolehlivý AEG provoz, funkční záchyt závěru a samozřejmě bezchybnou kvalitu těla celé zbraně!

Tokyo Marui - Nic lepšího neexistuje!

14 990,00 Kč s DPH



Dostupnost: Není skladem

EM00073

: Tokyo Marui

Koupí tohoto produktu získáte 149 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Tokyo Marui M4 Sopmod Next-Gen (EBB) představuje vrcholný kousek v oblasti airsoftových zbraní. Vyráběný renomovaným výrobcem Tokyo Marui, tato zbraň nabízí nejen vysokou kvalitu, ale také inovativní technologie.
Tato útočná puška M4 (AR15) je vybavena unikátním systémem zpětného rázu NGRS (Next-Gen Recoil Shock), který přináší do světa elektrických AEG zbraní srovnatelný zpětný ráz s dlouhými GBBR zbraněmi.
Tokyo Marui M4 Sopmod Next-Gen (EBB) zažijete autentický pocit ze střelby, který vám poskytne realističtější a poutavější airsoftový zážitek. Díky preciznímu zpracování a inovativnímu designu je tato zbraň skvělou volbou pro každého vášnivého airsoftového hráče.
Nezapomeňte, že kromě výkonu a technologie je Tokyo Marui králem kvality mezi výrobci airsoftových zbraní.

Kromě vynikajících vnitřních dílů a pokročilých funkcí jsou hlavním lákadlem zbraně její exteriér a ovladatelnost, které nabízí maximální realističnost. M4 Sopmod je zkonstruováno pro výrdž a odolnost, proto se pyšní robustní kovovou konstrukcí, která odolá i nejtěžším podmínkám. Puška také disponuje tlačným zásobníkem s vysokou kapacitou, umožňujícím vypálit 82 ran bez nutnosti přebíjení. S elegantní černou povrchovou úpravou a logem Tokyo Marui tato puška jistě přitáhne pozornost.
Tato M4 je model Sopmod  je osazený kovovým RIS předpažbím, takže umožňuje libovolnou montáž taktického příslušenství. Zbraň má dále teleskopicky zásuvnou pažbu Crane (na speciální baterie Marui Sopmod) a kovovou vnější hlaveň s 14 mm levotočivým závitem, který je schovaný pod kompenzátorem zdvihu na samotném ústí. Na RIS horního těla je přidělaný zadní blok mířidla, který lze nahradit různým typem puškohledu nebo libovolným kolimátorem. Zbraň pochází z nejnovější edice, která má nově zpracované kovové tělo s funkčním výhozným okénkem, táhlem závěru a tlačítkem záchytu závěru (bolt catch).

Mírnou nevýhodou je pak atypický tvar mechaboxu a vnitřních dílů, ze kterého vystupuje pružina do tubusu pažby. Veškeré díly (pro NGRS M4/16 a HK416/417) jsou ale k dostání v zátěžovém provedení (Retro Arms, FPS Airsoft) včetně CNC mechaboxů a procesorových jednotek Jefftron Leviathan nebo GATE. Motor je klasický AEG s dlouhou osičkou.
Komora je také atypická, ale s precizním nastavením přítlaku, hlaveň a gumičky jsou AEG standardu. Pružiny jsou zkrácené, lze použít pružiny LCT QM series (pouze u upgradovaných zbraní a cnc mechaboxů).
Zásobníky jsou sice podobné klasickým AEG M4/16, ale jsou delší, protože mají funkční záchyt závěru, čili při poslední kuličce přestane zbraň střílet a závěr zůstane v zadní poloze jako u GBB zbraní (ano, je to prostě pecka!). Délka zásobníků odpovídá více klasickým 5.56 zásobníkům a lze zakoupit i repliky MAGPUL M3 zásobníků od PTS Syndicate přímo pro NGRS AR15/416 systém.


Tokyo Marui zaručuje kompatibilitu s bateriemi 7,4V Li-Pol a Li-Ion u zbraní "v základu", ale je nutné zakoupit konverzi pro Marui konektor (LayLax) pro tyto baterie

Technické specifikace:

Materiál: kov a polymer
Kapacita zásobníku: 82 BBs
Délka: 803 mm / 878 mm (vysunutá pažba)
Délka vnitřní hlavně: 364 mm
Hmotnost: 3270 g (s baterií a zásobníkem)
Systém: Elektrický mechabox NGRS M4/416 (atypický)
Typ baterie: 8,4V NiMH nebo 7.4V Li-pol/Li-Ion s adaptérem
Režim střelby: Zajištěno / jednotlivě / automat
Hop-Up: Ano, nastavitelný
Výkon: 90-91 m/s (přibližně 0,98 J s kuličkou 0,2 g)



Obsah balení:

  • Zbraň M4 Sopmod
  • Tlačný zásobník na 82 BBs
  • Manuál
  • Příslušenství Tokyo Marui
BarvaČerná
Úsťová rychlost (m/s)90 (m/s)
Doporučená váha munice0,20g - 0,23g
Závit14 (mm)
Délka878 (mm)
Délka vnější (minimální)805 (mm)
Délka vnější (maximální)878 (mm)
Délka vnitřní hlavně364 (mm)
Hmotnost3270 (g)
Materiál tělaKov
Verze mechaboxuM416 NGRS
Počet kovových zubů pístu1
Velikost ložisek5,9 (mm)
Materiál ložisekKov
Hlava pístuPlast
TryskaPlast
Trn pružinyPlast
Materiál Hop-Up komoryPlast
Typ konektoruET1
Materiál zásobníkuKov
Točný / TlačnýTlačný
Kapacita zásobníku82
MOSFETNE
ProcesorovkaNE
BlowbackANO
Baterie součástí baleníNE
NabíječkaNE
  TM M4 Sopmod Next-Gen (EN)