Pulsní puška M41A - Černá

Replika fiktivní pušky M41A Pulse Rifle, která je standardní výbavou Coloniálních Mariňáků a zároveň je jednou z ikonických zbraní žánru science-fiction. ANO je to zbraň proti vetřelcům Ellen Ripleyové.

Další varianty

7 990,00 Kč s DPH



Dostupnost: Není skladem

SWOLF003-BK

: Snow Wolf

Koupí tohoto produktu získáte 79 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Příslušenství

Poprvé byla tato puška představena ve filmu  „Vetřelci" („Aliens“) v roce 1986, což byla druhá část ságy o bojích Ellen Ripleyové s mimozemšťany žijícími v jeskynních v hlubinách vesmíru. Zbraň na okamžik ovládla představivost každého fanouška sci-fi milujícího vojenský sektor a odvětví zbraní.

Replika Pulsní pušky M41A byla postavena na bázi bojem osvědčeného modelu SW-05 od firmy Snow Wolf. To umožnilo snadný přístup k replice pro každého fanouška série „Aliens“ nebo kohokoli, kdo má rád sci-fi obecně. Vlastní stavba M41A si doposud vyžádala obrovské finanční prostředky – bylo potřeba koupit repliku M1A1 a velmi nákladnou přestavbu jste si pak museli sami namontovat. Nyní, díky uvedení nového hotového produktu na trh, je možné dosáhnout ještě lepšího efektu s menším množstvím peněz.

Replika je vyrobena z homogenní slitiny zinku a hliníku a z odolného polymerového plastu. Díky sklopné pažbě a válcovému tvaru je její obsluha poměrně pohodlná (vzhledem k enormním rozměrům).

Replika je vybavena funkčním počítadlem výstřelů, odpočítáváním od 95 do 0. Je nezbytné počítadlo vynulovat, přičemž počítání začíná znovu až po vyjmutí starého zásobníku a výměně za nový. Počítadlo je napájeno samostatnou 9V baterií.

Zbraň pracuje se standardními krátkými zásobníky SW-05 (Thompson), které pojmou 190 kuliček. Je třeba si uvědomit, že jiné zásobníky se na repliku SW-05 nehodí. Pro výměnu zásobníku je nutné otevřít spodní chlopeň zajišťující držení zásobníku.

Replika je napájena tyčovou baterií, která je umístěna v imitaci podvěsné brokovnice, která je umístěna pod hlavní.

Toto jistě není typická zbraň pro víkendové hry, ale s ohledem na její symboliku, jedinečnost a čistou zábavu, kterou replika poskytuje na airsoftových akcích, jistě najde uznání v očích mnoha fanoušků sci-fi.

Baterie ani nabíječka není součástí balení.

Vlastnosti:

Material: Kov / Plast
Mechabox: Ver. 6
Zásobník: 190 ran - točný
Délka: 683-781mm
Váha: 3720g
Úsťová rychlost: 390-410FPS s 0.2g bb

Baterie: Typ AK Stick (není součástí balení), 9V baterie pro počítadlo LED

Balenní obsahuje zbraň a zásobník.

Barva Černá
Úsťová rychlost (m/s) 120 (m/s)
Délka 781 (mm)
Délka vnější (minimální) 683 (mm)
Délka vnější (maximální) 781 (mm)
Délka vnitřní hlavně 315 (mm)
Hmotnost 3720 (g)
Materiál těla Plast
Počet kovových zubů pístu 1
Velikost ložisek 6 (mm)
Materiál ložisek Kov
Hlava pístu Plast
Tryska Plast
Trn pružiny Plast
Materiál Hop-Up komory Plast
Typ konektoru Malá Tamyia
Materiál zásobníku Kov
Točný / Tlačný Točný
Kapacita zásobníku 190
  Review video