29.3. a 1.4. máme zavřeno

Hi-Capa 5.1 D.O.R., GBB

Airsoftová pistole na Green Gas od japonské firmy Tokyo Marui.

3 590,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 10 ks


14. 06. 2024 (24 ks)

3 ks

PM00068

: Tokyo Marui

Koupí tohoto produktu získáte 35 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Varianty produktů

Model D.O.R (Direct Optics Ready) může být, jak je patrno z názvu, osazen „micro prosite“ kolimátorem z nabídky Tokyo Marui.

Balení obsahuje: Zbraň, zásobník na 28 ran, 200 ks 0,25 g 6mm BB, manuál, montáž na kolimátor RMR (kolimátor RMR NENÍ součástí balení), ris montáž pro svítilnu.

Hlavní vlastnosti:

Kompatibilní s kolimátorem RMR (Micro Prosite). Závěr je vyroben speciálně pro osazení montáží pro kolimátor RMR (prodává se samostatně). Pro jeho namontování je zapotřebí odstranit zadní mířidlo na závěru, můžete namontovat přímo, nebo jej můžete namontovat přes přidanou vysokou montáž pro kolimátor RMR. Opři použití vysoké montáže je možné zamířit i přes pevná mířidla.

Zbraň je upravena pro ještě lepší výkon a rychlost. Vybavena krátkoplochým kohoutkem a středně dlouhým vypouštěčem závěru, pro ještě snadnější kontrolu zbraně. Závěr je též vybaven širšími výřezy podél, aby bylo usnadněno jeho natahování i s kolimátorem RMR. Zbraň má vylepšené vedení plynů a díky tomu má silný blowback efekt a perfektní odezvu na spoušti.

 

BarvaČerná
Úsťová rychlost (m/s)100 (m/s)
Doporučená váha munice0,25g - 0,28g
Délka220 (mm)
Délka vnitřní hlavně112 (mm)
Hmotnost839 g
Materiál tělaKov / Plast
Materiál zásobníkuKov
Točný / TlačnýTlačný
Kapacita zásobníku28
BlowbackANO