Chest Rig Molle Expansion panel - Ranger Green

Nový taktický Chest Rig Molle Expansion Panel od WoSporT.

V boji jde o každý centimetr, každý Molle úchyt navíc znamená více možností.

Připněte si vše, co potřebujete, a nechte nedostatek místa ostatním.

Vaše výbava, vaše pravidla!

180,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

1 ks

WOSP188-RG

: Wosport

Koupí tohoto produktu získáte 1 bod.
Jak fungují věrnostní body?


Varianty produktů

Využití a efektivita

Nový taktický Chest Rig MolleExpansion Panel od WST přináší nejen pohodlí, ale také možnost dalšího přizpůsobení vaší výbavy. S úzkým profilem a robustní Molle vazbou na přední straně tento panel umožňuje snadné připevnění dalších doplňků a vybavení přímo na váš chest rig.

Navržen s důrazem na praktičnost a rychlý přístup k potřebným nástrojům, tento panel poskytuje flexibilitu bez zbytečného zvětšení objemu. Ideální pro ty, kteří hledají efektivní způsob, jak optimalizovat svou výbavu během airsoftových či vojenských operací.

S novým taktickým Chest Rig Molle Expansion Panelem získáte nejen výbornou funkcionalitu, ale také možnost přizpůsobení vaší výbavy podle konkrétních potřebVýkonnost a flexibilita bez zbytečného balastu!

Specifikace:

Materiál: Cordura
Barevné provedení: Ranger Green
Rozměry panelu: 23 x 9 x 0,3 cm

WoSporT - Kde kvalita potká dostupnost

WoSporT Industry, sídlící v hračkářském městě Guangdong Chenghai, se po letech rozvoje stal komplexním podnikem integrujícím výzkum, vývoj, výrobu a služby. Zaměřují se na vývoj, výrobu a prodej outdoorové výstroje. Jejich silnou stránkou jsou produkty jako outdoorové helmy, ochranné masky, taktické uniformy, outdoorové brýle, taktické vesty, taktická sluchátka/PTT, horolezecké batohy, sportovní ochranné pomůckytaktické opaskybrašny na zbraň a popruhy. Brýle, masky a přilby jsou testovány podle ANSI Z80.3 (odolnost minimálně 700 FPS). Uniformy a taktické vesty navíc dosáhly evropského standardu IV

BarvaRanger Green