TDC Hop-up komora LOKI pro AAP-01 / AAP-01C, zelená

TDC hop-up komora od Hadron Airsoft Designs - "LOKI" pro AAP-01 a AAP-01C od Action Army. Jednoduché a vysoce účinné řešení. Toto ultimátní vylepšení způsobí na hřišti velkou neplechu. 

1 590,00 Kč s DPH



Dostupnost: Není skladem


24. 05. 2024 (10 ks)

1 ks

HadlokiGreen

: Hadron Airsoft Designs

Koupí tohoto produktu získáte 15 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Varianty produktů

Dokonalá a revoluční sada pro upgrade pistole AAP-01. Pečlivě zpracované vnější tělo vyrobené ze slitiny CNC zaručuje bezkonkurenční přesnost. Důkladně testováno se všemi předními hop-up gumičkami a je kompatibilní se všemi kvalitními hlavněmi s otvorem typu GBB, aby byl zajištěn optimální výkon.

Rozlučte se s potížemi s nákupem dalších vodítek pro vrtání, protože tato sada pohodlně obsahuje vestavěné vodítko pro vrtání. Instalace do vámi zvoleného horního dílu AAP nebyla nikdy jednodušší. Pro další pohodlí je sada dokonce dodávána s vrtákem správné velikosti.

Aby byla zajištěna stabilita a zabránilo se nežádoucím posunům, vyvinula společnost Hadron zajišťovací desku "LOKI". Toto kovové laserem vyřezávané zajišťovací zařízení bezpečně drží šroub TDC na svém místě, a to i při dlouhodobém používání při pozoruhodných 35 ranách za sekundu.

Přítlačný nub "LOKI", inspirovaný proslulým profilem H-Arm V2, kraluje, pokud jde o hop-up přítlaky pro Mk23. Pomocí technologie RNT (Recessed nub technology) společnost Hadron navrhla nub tak, aby byl vytlačován ze spodní plochy, což poskytuje zvýšenou stabilitu a bezpečnost při intenzivním i lehkém používání.

Vnitřní hlaveň je perfektně zajištěna a zarovnána díky GBB hop-up gumičce a pevně drží na místě pomocí dvou šroubů s nylonovým hrotem. Dbejte na to, abyste je příliš neutáhli. Po vyvrtání otvoru v horní části těla pistole nasuňte hlaveň a gumičku do hop-up komory zezadu. Před pokračováním v montáži vždy nezapomeňte zkontrolovat, zda při vrtání nevznikly nějaké nečistoty které by zůstali v komoře.

Buďte si jisti, že hop-up jednotka "LOKI" prošla přísným testováním v různých karabinových sadách, včetně TTI, SRU Vector, AA Mamba a mnoha dalších. Chcete-li vyvrtat otvor TDC, jednoduše postupujte podle instruktážního videa a sestavte horní část s prázdnou hop jednotkou. Pro dosažení co největší přesnosti doporučujeme použít vrtací přítlak, kdykoli je to možné.

Instalační video je k dispozici na YT nebo zde v sekci videa.

Tato sada obsahuje:

  • 1 x vnější tělo Loki
  • 1 x horní deska Loki
  • 1 x uzamykací deska Loki
  • 1 x Loki RNT Nub
  • 2 x šrouby se zápustnou plochou hlavou
  • 2 x šrouby s nylonovým hrotem
  • 1 x 5 mm TDC šroub s drážkou
  • 1 x 6mm TDC stavěcí šroub
  • 1 x 2,5mm vrták
  • 1 x imbusový klíč
BarvaZelená