Obchod zatvorený 1. a 8.5.

MB4403D + optika a dvojnožka - černá

MB4403D + optika a dvojnožka - černá Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený
Manuální odstřelovací pušky Well řady MB44xx konstrukčně vychází z kvalitních pušek AWS firmy Marui. Jsou charakteristické zásobníkem, který vystupuje z těla zbraně a je uložen v místě, kde správně má být. Výrobce nabídku výrazně rozšiřuje a to...
Manuální odstřelovací pušky Well řady MB44xx konstrukčně vychází z kvalitních pušek AWS firmy Marui. Jsou charakteristické zásobníkem, který vystupuje z těla zbraně a je uložen v místě, kde správně má být. Výrobce nabídku výrazně rozšiřuje a to nejen o vzhledově nové modely, ale i o barevná provedení. Ačkoliv se jedná o levné pušky pocházející z číny (ve srovnání se značkovou předlohou), jejich poruchovost je poměrně nízká. Navíc už pro ně existuje poměrně široká základna vnitřních náhradních dílů. Balení obsahuje mimo jiné i dvojnožku. Ta se jednoduše připevní na přiložený výklopný RIS adaptér. Dvojnožka je kovová, sklopná na jednu stranu. Nohy jsou výsuvné s gumovou patkou proti smeknutí. Přiložený puškohled je kovový se zvětšením 3-9x a průměrem tubusu 40mm. V balení jsou pochopitelně i vysoké montážní kroužky (25mm) a ochranné krytky. Zbraň je osazena běžnou 22mm RIS lištou a je tak možné použít i jiné, vlastní puškohledy.   Základní informace Princip funkce manuální Režim střelby jednotlivě Ráže 6 mm Orientační výkon zbraně Úsťová rychlost (m/s) až 140 m/s Úsťová rychlost (fps) až 470 FPS Energie projektilu 2 J Teoretický dostřel až 65m Vnější popis Délka 970/1195mm Hmotnost 4840g (se zásobníkem, optikou a dvojnožkou) Materiál těla Kovová slitina Pažba plast, guma - sklopná Předpažbí plast Vnitřní popis Délka vnitřní hlavně 505mm Hop-Up ano, regulovatelný Zásobník Kapacita 40 ran Provedení pružinový, tlačný Materiál zásobníku kov a plast Obsah balení Zásobník ano Vzorek kuliček ano Další příslušenství Optika 3-9x40,dvojnožka, plnička, popruh
Viac
Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

WELL0039

: WELL

Manuální odstřelovací pušky Well řady MB44xx konstrukčně vychází z kvalitních pušek AWS firmy Marui. Jsou charakteristické zásobníkem, který vystupuje z těla zbraně a je uložen v místě, kde správně má být. Výrobce nabídku výrazně rozšiřuje a to nejen o vzhledově nové modely, ale i o barevná provedení. Ačkoliv se jedná o levné pušky pocházející z číny (ve srovnání se značkovou předlohou), jejich poruchovost je poměrně nízká. Navíc už pro ně existuje poměrně široká základna vnitřních náhradních dílů.

Balení obsahuje mimo jiné i dvojnožku. Ta se jednoduše připevní na přiložený výklopný RIS adaptér. Dvojnožka je kovová, sklopná na jednu stranu. Nohy jsou výsuvné s gumovou patkou proti smeknutí.

Přiložený puškohled je kovový se zvětšením 3-9x a průměrem tubusu 40mm. V balení jsou pochopitelně i vysoké montážní kroužky (25mm) a ochranné krytky. Zbraň je osazena běžnou 22mm RIS lištou a je tak možné použít i jiné, vlastní puškohledy.

 

Základní informace
Princip funkcemanuální
Režim střelbyjednotlivě
Ráže6 mm
Orientační výkon zbraně
Úsťová rychlost (m/s)až 140 m/s
Úsťová rychlost (fps)až 470 FPS
Energie projektilu2 J
Teoretický dostřelaž 65m
Vnější popis
Délka970/1195mm
Hmotnost4840g (se zásobníkem, optikou a dvojnožkou)
Materiál tělaKovová slitina
Pažbaplast, guma - sklopná
Předpažbíplast
Vnitřní popis
Délka vnitřní hlavně505mm
Hop-Upano, regulovatelný
Zásobník
Kapacita40 ran
Provedenípružinový, tlačný
Materiál zásobníkukov a plast
Obsah balení
Zásobníkano
Vzorek kuličekano
Další příslušenstvíOptika 3-9x40,dvojnožka, plnička, popruh
FarbaČierna
Úsťová rychlost (m/s)140 (m/s)
Délka1195 (mm)
Délka vnější (minimální)970 (mm)
Délka vnější (maximální)1195 (mm)
Délka vnitřní hlavně505 (mm)
Hmotnost4840 (g)
Materiál tělaPlast
Hlava pístuPlast
Trn pružinyKov
Hop-Up komoraKov
Materiál zásobníkuPlast
Točák / tlačákTlačný
Kapacita zásobníku40