Obchod zatvorený 1. a 8.5.

Kompenzátor FTE - levotočivý závit 14-

Kompenzátor FTE - levotočivý závit 14- Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený
Stylový kompenzátor pro vaše airsoftové zbraně. Vzhledově se hodí hlavně k odstřelovacím puškám, ale lze jej prakticky nasadit na všechny modely. Vnitřní závit je totiž běžný 14mm levotočivý. Kompenzátor je celokovový (hliníková slitina) s...
Stylový kompenzátor pro vaše airsoftové zbraně. Vzhledově se hodí hlavně k odstřelovacím puškám, ale lze jej prakticky nasadit na všechny modely. Vnitřní závit je totiž běžný 14mm levotočivý. Kompenzátor je celokovový (hliníková slitina) s chemickým černěním. Vyroben na přesných CNC strojích. Přední stranu zdobí laserem pálený nápis "Front Toward Enemy", tedy "Smerem k nepříteli". Jedná se o moderní stylový doplněk, který sice nemá vliv na střelecké vlastnosti zbraně, ale dodá vaší zbrani osobitý styl. Délka: 58mm Průměr: 30mm
Viac
Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

ASPRO282

: AIRSOFTPRO

Stylový kompenzátor pro vaše airsoftové zbraně. Vzhledově se hodí hlavně k odstřelovacím puškám, ale lze jej prakticky nasadit na všechny modely. Vnitřní závit je totiž běžný 14mm levotočivý.

Kompenzátor je celokovový (hliníková slitina) s chemickým černěním. Vyroben na přesných CNC strojích. Přední stranu zdobí laserem pálený nápis "Front Toward Enemy", tedy "Smerem k nepříteli".

Jedná se o moderní stylový doplněk, který sice nemá vliv na střelecké vlastnosti zbraně, ale dodá vaší zbrani osobitý styl.

  • Délka: 58mm
  • Průměr: 30mm
FarbaČierna