29.3. a 1.4. máme zavřeno

Kuličky ASG BIO Open Blaster 0,25g, 3300 BBs - Bílá

Kuličky Blaster od ASG jsou synonymem precizního zpracování a vynikající výkonu. S každou střelou poskytují maximální přesnost a konzistenci díky přísné kontrole výstupní kvality.

Střílejte s jistotou, střílejte kuličky, na které se můžete spolehnout!

ASG - Airsoftové Střelivo Grandiózní kvality

330,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 10 ks

ASG300

: ASG

Koupí tohoto produktu získáte 3 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Varianty produktů

Kuličky ASG jsou novým hráčem na trhu s kvalitním 6mm střelivem. Tato dánská firma, která se proslavila produkcí zbraní CZ Scorpion EVO, CZ BREN a skvělými GBB pistolemi z rodiny CZ, nabízí kvalitní kuličky pro všechny typy airsoftových (6mm) zbraní, ať už se jedná o airsoftové pistole, pušky, samopaly, kulomety nebo ostřelovací pušky (sniper) v pohonu AEG, GAS, HPA nebo manuál

Všechny kuličky produkované pro ASG mají nejpřísnější kontrolu kvality a kromě rozměrové kvality se zaměřují i na kvalitu povrchu, leštění a kluznosti kuličky pro dosažení maximální a konzistentní dráhy letu.
ASG za vás pohlídá, aby každá kulička při své cestě k cíli předvedla ten nejlepší výkon! Všechny kuličky řady Blaster mají speciální úpravu povrchu pro maximální kluznost. ASG navíc udává skutečný reálný naměřený průměr kuličky 5.96-5.98mm, protože se kuličky při kontrole měří po celém povrchu a nikoliv jen na pár místech.

ASG se prosadilo na trhu se střelivem se svými kvalitními BLASTER BBs, ale aby uspokojili nabídku na konkrétní vlastnosti střeliva pro různé typy zbraní, rozhodli se vytvořit hned několik produktových řad:

  1. Blaster a Open Blaster (BIO)
    Nejrozšířenější produktová řada, skvělý poměr ceny a kvality. Verze Open je označení BIO PLA rozložitelných kuliček.

  2. Blaster Devil a Cursed
    Ďábelsky přesné střelivo vyladěné pro konzistentní dráhu letu a maximální výkon s nepatrně vyšší cenou než řada Blaster. Varianta Cursed je balená v sáčku, Devil v praktické přenosné lahvi.

  3. Blaster Tracer a Open Blaster Tracer (BIO)
    Tracer je označení pro nasvětlovací kuličky. Verze Open Blaster Tracer je označení BIO PLA rozložitelných nasvětlovacích kuliček.

  4. Accuracy International 
    Speciální těžké střelivo pro ostřelovací pušky

  5. Q Blaster
    Kvalitní střelivo s levnější produkcí vhodné pro začátečníky a všechny hráčekteří nehledají důvod netrefení cíle ve všem možném, jen ne u sebeVhodné jako krmivo pro hladové kulomety. Řada Q Blaster si stále drží stejnou výstupní kvalitu jako Blaster!

Kvalita a čistota střeliva je spolu s hlavní a hop-up gumičkou důležitý prvek pro přesnou střelbu. Je proto důležité především u přesných hlavní bránit nečistotám v přístupu ke kuličkám (např. v zásobníku během plazení apod.). Zároveň je nutné čistit vnitřní hlaveň od nečistot, které by mohly nepříznivě ovlivňovat výsledky střelby. 

Specifikace:

  • Produktová řada: Open Blaster (BIO)
  • Orientační počet kusů v balení: 3300
  • Hmotnost jedné kuličky: 0,25 g
  • Materiál: BIO PLA
  • Barva: bílá
  • Průměr: 5,96-5,98 mm +/- 0,01mm
  • Typ obalu: transportní lahev

*** Airsoftové Střelivo Grandiózní kvality ***

BarvaBílá